Nawet nie wiedziałem, że taki market istnieje w Piotrkowie... gdzie się znajduje???
Ja się dowiedziałem że sklep jest rosyjski ale najlepsze było jak zrobiłem zakupy , polecam grzanki w ziołach , wyprodukowano je na ukrainie.
Nie róbcie z g..... problemu. Do tej pory sklep ten istniał, o czym sam nie wiedziałem, a teraz ktoś się tym sklepem zainteresował pod kątem jego pochodzenia i wielka afera. Skoro do tej pory nikomu nie przeszkadzał, to niech będzie sobie dalej. Nie można uogólniać wszystkich Rosjan, tak jak i Polaków. Mało jest takich Polaków, którzy przynoszą hańbę swojej Ojczyźnie na forum Unii Europejskiej?! Nie bądźcie obłudnikami, bo tamci o wiele większą przynoszą szkodę Polsce i nie każecie im wypier.... z Polski i pozbawiać ich stanowisk europosłów. Tutaj jest pojedynczy przypadek w handlu, nic nie znaczący. Z całego serca współczuję Ukrainie, lecz miejmy chociaż odrobinę rozumu, a nie być tłuszczą żądną zemsty wyładowaną na takich ludziach jakimi sami jesteśmy z powodu bandyckiej władzy tego samego , co ich narodu.
Czytam obecnie komentarze i zastanawia mnie postawa Polaków, która wyraża wręcz ślepą nienawiść do Rosjan. Oczywiście całym sercem sprzeciwiam się wojnie i staram się pomagać naszym sąsiadom z Ukrainy, ale nie powinno być tak, że człowieka ocenia się tylko po jego narodowości. W każdym narodzie są ludzie źli i są ludzie dobrzy. Jest wielu szlachetnych Polaków o dobrych sercach, ale to samo dotyczy Rosjan (są ludzie źli i dobrzy). Jestem pewna że wielu przedstawicieli tamtego narodu jest o wiele lepszymi ludźmi niż nie jeden Polak. Stawiając się na ich miejscu, ciekawe, który z tak ochoczo komentujących, wyszedłby na ulicę protestować przeciwko wojnie, wiedząc, iż za to grozi nawet 15 lat więzienia? Człowieka powinno oceniać się po tym co ma w sercu i co sobą reprezentuje, a nie po tym z jakiego narodu się wywodzi.
Kupuję tam gdzie mi pasuje a skoro wam Rosja tak nie pasuje to wyrzućcie jeszcze telewizory ponieważ Rosjanin Boris Rosing wynalazł kineskop a Władimir Zworykin popchnął temat dalej w USA. Wszyscy krzyczą sankcje, sankcje, a tak naprawdę sankcje nakładacie sami na siebie i powiem wam tylko tyle że żywność będziecie mieć niebawem pod wydział! Na zachodzie ten problem już jest i za chwilę będzie i u nas!
nie wszystko co z rosji jest złe. Ukraincy tez maja swoje za uszami
Nie kupujcie w sklepie Mere ale kupuj w sklepie ukraińskim i pakuj im kabzę.
Ladujcie im więcej kasy.
Tylko nie rozumiem czemu tankujecie auto jak gaz jest z Rosji ? ????
Ostatnio kupiłem tam sos paprykowy, produkowany w Charkowie na Ukrainie.
Moim zdaniem, do wszystkiego trzeba podchodzić rozsądnie, żeby nie nakręcać jeszcze nienawiści. Wystarczająco jej już jest za granicą.
Z jednej strony, sklep rosyjski, ale z drugiej, dużo produktów jest tam polskich, od lokalnych dostawców o których nie miałem pojęcia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!