Znaczy mam się cieszyć z tego stanu bezrobocia.
No tak mogli mnie przecież powiesić a nie powiesili
............tylko utopili.
Piotrków w moim obiektywie.
Najważniejsze wydarzenia, inwestycje.........
Przecież i z klęski można cieszyć się ba w sukces ją zmienić. Fakt kiedyś niewielu to potrafiło. Dziś po tej tresurze umysłów w szkołach każden absolwent to potrafi.
Przecież w żadnym wypadku szefowi nie wolno przekazywać złych wiadomości bo jeszcze pomyśli o braku naszych kompetencji lub co gorsza weźmie nas za jakiegoś nieudacznika.
Ponad prawem, ponad narodem, ponad wszystkim.
Od części diet w związku z podróżą służbową trzeba zapłacić podatek.
więcej:
http://sklave.manifo.com/
Jest ich wielu a nie rejestrują się bo i tak w PUP nie ma ofert pracy.
co za stanowiska tu przytaczasz??? szukasz pracy??? bo ja tak i najlepiej gdybym był niepełnosprawnym studentem,oczywiście już z wykształceniem wyższym, z 3letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku,z bardzo dobrym angielskim w mowie i piśmie, mile widziany dodatkowy język, oczywiście prawo jazdy.... W tym kraju dla młodych bez dużych pleców nie ma przyszłości..
Okey ale ja w przeciwieństwie do Ciebie szanuje czas potencjalnego pracodawcy, jak powie 7 zł za godzinę po 12h dziennie łącznie z sobotami to nie będę musiał dzwonić. Zmniejszę sobie rachunek za telefon a Pan Ireneusz zaoszczędzi czas przy odbieraniu kilkudziesięciu telefonów.
takich osób napewno jest więcej, ja również nie jestem zarejestowany
Dla mnie nie logiczne jest co piszesz!Chce się czegoś dowiedzieć num. tel. jest podany to dzwonie o określonej porze!Czy to takie trudne do zrozumienia?!
Ja wiem, że czytanie ze zrozumieniem w dzisiejszych czasach to rzadkość ale Pan Ireneusz podał żeby dzwonić od 18:00 do 20:00. Poza tym zapewne wszyscy chcieliby się dowiedzieć ile można zarobić przy takiej ciężkiej pracy. Tylko w Polsce nie mówi się o zarobkach. Wielokrotnie przeglądając zagraniczne oferty zawsze miałem podane ile mogę zarobić. To chyba logiczne.
No przecież tel jest podany!Bez przesady że zadzwonić się nie da!
Panie Ireneuszu ile płaci Pan na godzinę, jakie warunki i jak sprawa wygląda z nadgodzinami?
Nasz wspaniały panujący prezydent Chojniak ustanowił najwyższe w województwie podatki od nieruchomości. Jaka firma tu zainwestuje? Wolą tam gdzie mają mniejsze podatki! Podziękujcie bezrobotni swojemu prezydentowi w wyborach!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!