Ja szukam pracy już od 5 miesięcy, a nie jestem zarejestrowany w PUP, pewnie takich osób jak ja są setki, więc bezrobocie jest dużo większe.
A ilu jest nie zarejestrowanych którzy nie pracują? Myślę że statystyka wzrosłaby o połowę!
Jak się Polskę rozsprzedało i zakłady rozje... to i bezrobotnych się nazbierało! VIVAT IRLANDIA!
a dlaczego pracuja na czarno?? bo legalnie w Polsce sie nie opłaca.Jak ejst wybór 2tys na reke na czarno albo 2tys brutto legalnie to wielu z nas wiadomo co by wybralo.
Mam pytanko???A ile jest niby bezrobotnych którzy pracują ale na czarno?? Myślę że statystyka spadłaby o połowę!!
Z przykrością zgadzam się z tym stanowiskiem...ja dodatkowo spotykam się niemal codziennie ze stanowiskiem, że do jednej pracy mam za niskie kwalifikacje a do innej- za wysokie. Wyższe wykształcenie i pełna sprawność w tym mieście bardziej przeszkadza niż pomaga:(
No widać nie bo gość podaje num tel więc ma potencjalny czas dla Ciebie a Ty się upierasz aby Ci odpisał na forum.A jak już nie ma dostępu do netu to co?!
W mieście stopa bezrobocia w oparciu o przedstawienie p.Gawrońskiej wynosi przy zawyżonej liczbie mieszkańców 72 tys. 13,34%, a śmiem twierdzić, że liczba mieszkańców to tylko i to max 70 tys. ludzi co daje stopę bezrobocia na poziomie 13,72% i to jest realne bezrobocie w mieście.
Tak więc średnią już przeskoczyliśmy lub jesteśmy na jej poziomie droga Pani o głupio przedstawianych danych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!