metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bezrobotny ~bezrobotny (Gość)11.02.2013 09:40

Ja szukam pracy już od 5 miesięcy, a nie jestem zarejestrowany w PUP, pewnie takich osób jak ja są setki, więc bezrobocie jest dużo większe.

00

TO TYLKO POLSKA ~TO TYLKO POLSKA (Gość)12.02.2013 02:26

"obserwator-2" napisał(a):
~obserwator 2 (Gość)
9 godzin temu, 17:37
Mam pytanko???A ile jest niby bezrobotnych którzy pracują ale na czarno?? Myślę że statystyka spadłaby o połowę!!

A ilu jest nie zarejestrowanych którzy nie pracują? Myślę że statystyka wzrosłaby o połowę!

00

Miodek123 ~Miodek123 (Gość)12.02.2013 02:29

Cytuję:
Rośnie liczba bezrobotnych zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Piotrkowie.

Jak się Polskę rozsprzedało i zakłady rozje... to i bezrobotnych się nazbierało! VIVAT IRLANDIA!

00

zzz ~zzz (Gość)11.02.2013 21:41

"obserwator-2" napisał(a):
Mam pytanko???A ile jest niby bezrobotnych którzy pracują ale na czarno??

a dlaczego pracuja na czarno?? bo legalnie w Polsce sie nie opłaca.Jak ejst wybór 2tys na reke na czarno albo 2tys brutto legalnie to wielu z nas wiadomo co by wybralo.

00

bezrobotny ~bezrobotny (Gość)11.02.2013 20:42

Gawronska dyskryminuje bezrobotnych (nafciara)

00

ech ~ech (Gość)11.02.2013 19:19

Bezrobocie rośnie,opłaty rosną-wodę mamy droższą jak w Krakowie

00

obserwator 2 ~obserwator 2 (Gość)11.02.2013 17:37

Mam pytanko???A ile jest niby bezrobotnych którzy pracują ale na czarno?? Myślę że statystyka spadłaby o połowę!!

00

Poszukująca ~Poszukująca (Gość)11.02.2013 16:54

"bezrobotny" napisał(a):

Z przykrością zgadzam się z tym stanowiskiem...ja dodatkowo spotykam się niemal codziennie ze stanowiskiem, że do jednej pracy mam za niskie kwalifikacje a do innej- za wysokie. Wyższe wykształcenie i pełna sprawność w tym mieście bardziej przeszkadza niż pomaga:(

00

ares1 ~ares1 (Gość)11.02.2013 14:22

"bezrobotny" napisał(a):
ja w przeciwieństwie do Ciebie szanuje czas potencjalnego pracodawcy,

No widać nie bo gość podaje num tel więc ma potencjalny czas dla Ciebie a Ty się upierasz aby Ci odpisał na forum.A jak już nie ma dostępu do netu to co?!

00

Gośća ~Gośća (Gość)11.02.2013 14:10

W mieście stopa bezrobocia w oparciu o przedstawienie p.Gawrońskiej wynosi przy zawyżonej liczbie mieszkańców 72 tys. 13,34%, a śmiem twierdzić, że liczba mieszkańców to tylko i to max 70 tys. ludzi co daje stopę bezrobocia na poziomie 13,72% i to jest realne bezrobocie w mieście.
Tak więc średnią już przeskoczyliśmy lub jesteśmy na jej poziomie droga Pani o głupio przedstawianych danych.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat