Na czas trwania kadencji? Oni jednego tygodnia by tam na próbę nie chcieli pracować. A powinni w ramach integracji z wyborcą, urealnienia oczekiwań i zrozumienia lokalnej społeczności.
Magazyny mogą być ale niech władza nie skupia się i niech nie upadla ludzi twierdząc, że tylko tam muszą w większości pracować ich wyborcy.
Zresztą co to za miejsca pracy gdzie najwyżej można zostać szefem zmiany.
Swoją drogą zastanawia mnie jaki % z członków władz decydujących o marazmie piotrkowskim posiada wykształcenie wyższe ale nie po prywatnej uczelni. Myślę, że wygląda to niezbyt porywająco ale mogę się mylić.
Kiedyś był artykuł ile to kasuje nasz budżet od magazynów i są to śmieszne kwoty, radni chcieli je podwyższyć ale nie mają ku temu żadnych sił.
Dawno temu w Piotrkowie Trybunalskim powstało Getto teraz mamy je w magazynach zafundowane przez rządzących. Dobitnym przykładem tego jest np: popularny Kaufschwizt - to ogrodzenie dobitnie to ukazuje.
I niech mi nikt nie mówi od razu, że mamy galerie handlową, bo jeśli ktoś się tym podnieca to dobrze ale nie jest to jakieś wielkie dokonanie oddać plac w centrum miasta i wystawić bunkier.
No i mamy jeszcze jednego molocha!Upadajacą Piome.Ciekawe co na jej miejscu postawią!Może kartofle zasadzą albo las to takie modne teraz
Najlepiej niech jeszcze jedna galeria powstanie i 50tki i 20tki będą się jeszcze bardziej lansować.
Teraz budynki pofabryczne są na topie to może z Piomy powstanie galeria?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!