metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lukch ~lukch (Gość)23.03.2010 01:16

Na czas trwania kadencji? Oni jednego tygodnia by tam na próbę nie chcieli pracować. A powinni w ramach integracji z wyborcą, urealnienia oczekiwań i zrozumienia lokalnej społeczności.

00

klet ~klet (Gość)23.03.2010 06:50

Magazyny mogą być ale niech władza nie skupia się i niech nie upadla ludzi twierdząc, że tylko tam muszą w większości pracować ich wyborcy.
Zresztą co to za miejsca pracy gdzie najwyżej można zostać szefem zmiany.
Swoją drogą zastanawia mnie jaki % z członków władz decydujących o marazmie piotrkowskim posiada wykształcenie wyższe ale nie po prywatnej uczelni. Myślę, że wygląda to niezbyt porywająco ale mogę się mylić.
Kiedyś był artykuł ile to kasuje nasz budżet od magazynów i są to śmieszne kwoty, radni chcieli je podwyższyć ale nie mają ku temu żadnych sił.
Dawno temu w Piotrkowie Trybunalskim powstało Getto teraz mamy je w magazynach zafundowane przez rządzących. Dobitnym przykładem tego jest np: popularny Kaufschwizt - to ogrodzenie dobitnie to ukazuje.
I niech mi nikt nie mówi od razu, że mamy galerie handlową, bo jeśli ktoś się tym podnieca to dobrze ale nie jest to jakieś wielkie dokonanie oddać plac w centrum miasta i wystawić bunkier.

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)23.03.2010 07:36

No i mamy jeszcze jednego molocha!Upadajacą Piome.Ciekawe co na jej miejscu postawią!Może kartofle zasadzą albo las to takie modne teraz

00

ewa ~ewa (Gość)23.03.2010 12:48

Najlepiej niech jeszcze jedna galeria powstanie i 50tki i 20tki będą się jeszcze bardziej lansować.

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)23.03.2010 13:52

Teraz budynki pofabryczne są na topie to może z Piomy powstanie galeria?!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat