jak dla mnie to tak może zostać.mam dość stania nieraz nawet po 20 minut
W Piotrkowie to "uskodzona" jest władza. Czas na zmiay. Nie tylko budowa nowego kościoła się liczy!!!
Jeżdżę tamtędy. W piątek była już uszkodzona. Dziś jest znak STOP i napis uszkodzona sygnalizacja. Jedzie się przez tory fatalnie. Jak przejazd jest otworzony i widać STOP + "sygnalizacja uszkodzona" wierzcie mi, że nie wiesz czy pociąg będzie jechał czy nie. Nie mówię już o płynności ruchu samochodowego
Skandal aby tak ważnej rzeczy nie naprawić od piątku
Może już naprawiają...?
Wszystko jest do czasu,dopóki coś się nie stanie..
ja bym sie przyłączył do osoby z pierwszego komentarza, zostawić jak jest, czekać 20 minut na 1 ledwo toczącą się ciuchcie z czymśtam niszczy system nerwowy, nawet zacząłem tamtędy jezdzic jak byla awaria, zwykle na glinianą(bo tam pracuję) jeżdzę przez krakówkę. kiedyś zajechalem od strony glinianej, czekajac pare minut na roosevelta pojechalem skrotem kolo peuku, potem zelazną, skrzyzowanie po drodze kolo domu technika-czerwone, jadąc alejami kopernika na wiadukcie przejezdzala wlasnie ciuchcia którą wyprzedziłem jadąc okreżną droga. gdyby tak zamykali rogatki na slowackiego to kolo fokusa bylaby kolejka.
Ale w jakim mieście to było, bo w Piotrkowie Trybunalskim w Al. Kopernika nie ma i nie było żadnego wiaduktu?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!