Rondo potrzebne jak dziura w moście wszędzie drogi rozgrzebane i najgorsze ,że zrobią jakie były czyli dla furmanek a największą porażką Urzędu gminy to budowa przepustu przy hucie szkła to wstyd i kompromitacja i w to nic utopiono 300 tys. zł. Jak widać brak organizacji robót i perspektywicznego myślenia lokalnych urzędników. Myślę ,że wyborcy podziękują za totalny bałagan w gminie zbliżają się wybory wiec będzie okazja . Przepust winien być zasypany a asfalt pociągnięty do drewnianego mostu który jest w ruinie i to on powinien być wybudowany dla rolników z miasta Wolborza . Byłem po towar ostatnio to co zobaczyłem to porażka za tą fuszerkę urzędników odwołał bym ich w trybie natychmiastowym za niegospodarność
Brawo. Rondo w Mloszowie bardzo potrzebne. Może ograniczy ilość wypadków że względu na kiepską dotąd widoczność na tym skrzyżowaniu. Droga w końcu zostanie odnowiona. Niektórzy mają dosyć uszkodzonych lusterek w aucie, zjeżdżania na pobocze - nigdy 2 auta na tej szerokości nie mogły się zmieścić
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!