no to teraz czekamy na następnych, którzy jeździć nie potrafią i będą żądać zmiany tak aby potrafili. I tak bez końca !
Dla niektórych "kierofcuff" jedynym słusznym rozwiązaniem jest sygnalizacja.... i żadna inna forma i organizacja ruchu ich nie przekona... choćby przemalowac to rondo tysiąc razy, to i tak będzie źle...
Przecież takie oznakowanie ma nawet rondo koło Bugaja, które robione było wieki temu, to skąd był pomysł żeby to zrobić inaczej ? Kto odpowie za nie gospodarność ? Prezydent chyba nie wiele jeżdzi za kółkiem i każde rondo chce zrobić w inny sposób ..
Ja nie wiem jak niektórzy zdają prawko skoro nie potrafią jeździć po najprostszym skrzyżowaniu jakie jest wszystko z poprzednim rądem było wszystko w pożądku
Wszystko ok, ale proszę zwrócić uwagę na wjazd na rondo z Armii Krajowej, co się dzieje.
Osoby wjeżdżające z prawego pasa jadąc w żelazną pakują się na wewnętrzny pas na rondzie, bo widzą przerywane linie na tej wysokości. Według mnie powinna być ciągła. Z żelaznej w Dmowskiego w końcu ok.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!