Dobrze by było wybudować rondo na skrzyżowaniu Żelazna Roosevelta i Gliniana I poprawić te ulice
Rondo jest tragicznie oznakowane. Nie jest to też rondo turbinowe (co wy się tak tym turbinowym podniecacie, nie ma innych tematów w PT?)
Rondo wybudowano szybko,ładnie i DOBRZE. Przeznaczone jest dla kierowców z wyższą kulturą jazdy. Nie da się jeździć na pamięć. JEST TO RONDO DLA MYŚLĄCYCH KIEROWCÓW.Nareszcie wyjazd z naszego miasta w kierunku wschodnim doczekał się prawidłowego układu komunikacyjnego.
Nie mogę się doczekać.
Było lepiej tam zrobić światła a tak to ciągłe wymuszanie pierszeństwa.
A kiedy kierowcy na tym rondzie nie będą przecinaj ciągłej lini? ;v
No proszę, jeszcze nie oddali do użytku a ja już dwa razy cudem uniknąłem stłuczki przez wymuszenie pierwszeństwa. Miało być bezpieczniej a jak widać słabo im to wyszło. Niech najpierw zrobią szkolenie tym którzy nie mają pojęcia o przepisach albo jeżdżą na pamięć to może wtedy sytuacja się poprawi
dlaczego ludzie "niepełnosprawni umysłowo" twierdzą że na rondzie nie da się zawrócić ??? No dawajcie mi minusy tylko najpierw się podpiszcie
Nie wiem czego się czepiają niektórzy. Po tym rondzie jeździ się świetnie, jest o wiele bardziej przejrzyste niż przed przebudową. Zdarza mi się być tam kilka razy dziennie i nigdy nie miałam sytuacji problemowej, a może po prostu trafiam na dobrych kierowców :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!