Nie wiem czego się czepiają niektórzy. Po tym rondzie jeździ się świetnie, jest o wiele bardziej przejrzyste niż przed przebudową. Zdarza mi się być tam kilka razy dziennie i nigdy nie miałam sytuacji problemowej, a może po prostu trafiam na dobrych kierowców :)
dlaczego ludzie "niepełnosprawni umysłowo" twierdzą że na rondzie nie da się zawrócić ??? No dawajcie mi minusy tylko najpierw się podpiszcie
No proszę, jeszcze nie oddali do użytku a ja już dwa razy cudem uniknąłem stłuczki przez wymuszenie pierwszeństwa. Miało być bezpieczniej a jak widać słabo im to wyszło. Niech najpierw zrobią szkolenie tym którzy nie mają pojęcia o przepisach albo jeżdżą na pamięć to może wtedy sytuacja się poprawi
A kiedy kierowcy na tym rondzie nie będą przecinaj ciągłej lini? ;v
Było lepiej tam zrobić światła a tak to ciągłe wymuszanie pierszeństwa.
Nie mogę się doczekać.
Rondo wybudowano szybko,ładnie i DOBRZE. Przeznaczone jest dla kierowców z wyższą kulturą jazdy. Nie da się jeździć na pamięć. JEST TO RONDO DLA MYŚLĄCYCH KIEROWCÓW.Nareszcie wyjazd z naszego miasta w kierunku wschodnim doczekał się prawidłowego układu komunikacyjnego.
Rondo jest tragicznie oznakowane. Nie jest to też rondo turbinowe (co wy się tak tym turbinowym podniecacie, nie ma innych tematów w PT?)
Dobrze by było wybudować rondo na skrzyżowaniu Żelazna Roosevelta i Gliniana I poprawić te ulice
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!