Jedna jaskółka nie czyni wiosny ...... tym bardziej, w roku przedwyborczym ....... kiedy pozostałe skrzyżowania ...... AK - Słowackiego, W. Polskiego itd. itd. ....... o potrzebie świadczą przykładowe skrzyżowania Łódzka-Wysoka, Łódzka-Kostromska itd.
Jak to o wykonawcę nie jest łatwo? Co to za brednie? Jak jest kasa, to o wykonawców jest bardzo łatwo. No chyba, że wykonawca już jest wybrany, tylko przetarg trzeba "ułożyć". No i jak zawsze będą to wybrani najlepsi fachowcy ;)))
Mam nadzieję, że jak zrobią rondo to nie będzie ono miało takich dziur jak są tam teraz. I to od lat taka sytuacja..
Odpowiedz na pytanie w tytule cyt. "Różnie może być"....odpowiada Karzewnik. Tak myślę ,że za bardzo nie chce im się za to brać....Bo zobaczcie ile.... "przeszkód czeka"
Mam nadzieję, że będzie tak solidne i wygodne, przynajmniej, jak rondo Spacerowa -Partyzantów /dla niewielkiego przecież tam ruchu/.
Wg mnie bardzo dobrze rondo ułatwi wyjazd ludziom z ul Dmowskiego. Niestety piotrkowianie nie potrafią jeździć po rondach, co na początku będzie powodowało niezłe zagrożenie. :) Po godzinie 14 będzie bardzo ciekawie w tamtym miejscu :) :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!