Bardzo dobry pomysł.
Trza iść z postępem. Tylko rondo lgbt. A jak wam się nie podoba to będzie tęczowa flaga.
A moze radonazwac jakas postacia z bajki np bolka i lolka, albo moze dla beki nazwac rondo bezrobotnych bo to kolo posredniaka jest. Mozna tez nazwac rondem.... To z kolejka waskotorowa co w poprzednich komentarzach ktos napisal tez jest spoko. Albo poprostu rondo... juz sam nie wiem. Oby tylko nic z tecza i lpg bo to juz przesada by byla
Pochwalam. Bardzo odpowiednia nazwa. Szczególnie w rocznicę 100 lecia Cudu nad Wisłą.
Rondo Bitwy Warszawskiej 1920. Podoba mi się ta nazwa, jestem na tak. Upamiętnia ważne wydarzenie historyczne w naszych dziejach. Przypomina o patriotyzmie i miłości do Ojczyzny.
Rondo Janusza, Rondo Grażyny, Rondo Wojny Polsko-Polskiej, Piekiełko, Meanwhile in Piotrków.... takie nazwy powinny być nadawane dla rond. To nie jest ulica przy której coś się znajduje że ma być poważnie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!