a mi to lotto, niech sobie strajkują jak mogą...bo jakby robili na zleceniu u prywaciarza, i zastrajkowali to od razu odechciało by im się strajków...tak więc jeśli mogą niech strajkują, jest chociaż śmieszniej :)
Proszę Moderatora o kontakt. Nie mogę zamieszczać postów, a próba wysłania wiadomości do Moderatora kończy się komunikatem "wystąpił błąd serwera".
Zlikwidować KRUS, dopłaty do paliwa, traktorów i innych cudów. Ale to możliwe będzie jak PSL nie będzie w sejmie rządził.
Proszę o kontakt z opisem sytuacji na adres mailowy: portal@epiotrkow.pl
Jest bardzo śmiesznie! Wczoraj ok. 12.30 jechałem na Kielce. Na Sulejowskiej koło Orlenu do Piotrkowa wjeżdża (nie wjeżdża?), a ze sto traktorów powodując korek do samego Sulejowa.
Jestem ciekawa,skoro chłopy piszą na traktorach własność banku to rozumiem,że banki jako właściciele powinni wyrazić zgodę na takie, a nie inne użytkowanie ciągnika zgodnie z przeznaczeniem. Czyli prace polowe i transport a nie jazda po mieście i lans!!!!!!!
pan reporter to nie źle zipał i sapał do mikrofonu :D
kiedy ktoś poruszy terminy płatności i manipulacje ze strony skupujących świnki blondynki ?? cena świń spadła a kiełbasy już nie może jakiś obiektywny reporter się zajmie sprawą i przeprowadzi wywiad z kilkoma skupami,masarniami itd. ?? jest jakiś odważny i obiektywny dziennikarz w naszym mieście ??
nie stac was a traktory po 200 tys to skromnie inne budynki gospodarcze to niejedni tak w domu nie maja i tylko wam zle a ile z UE żeście szarpneli
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!