metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
janusz ~janusz (Gość)14.02.2015 11:17

a mi to lotto, niech sobie strajkują jak mogą...bo jakby robili na zleceniu u prywaciarza, i zastrajkowali to od razu odechciało by im się strajków...tak więc jeśli mogą niech strajkują, jest chociaż śmieszniej :)

18

taki jeden taki jedenranga14.02.2015 12:39

Proszę Moderatora o kontakt. Nie mogę zamieszczać postów, a próba wysłania wiadomości do Moderatora kończy się komunikatem "wystąpił błąd serwera".

12

miasto ~miasto (Gość)14.02.2015 13:14

Zlikwidować KRUS, dopłaty do paliwa, traktorów i innych cudów. Ale to możliwe będzie jak PSL nie będzie w sejmie rządził.

58

Hodowca ~Hodowca (Gość)14.02.2015 13:21

"Gienia" napisał(a):

Prochoń to w przenośni pan!!!!

30

kris krisranga14.02.2015 13:50

"taki-jeden" napisał(a):
Proszę Moderatora o kontakt. Nie mogę zamieszczać postów, a próba wysłania wiadomości do Moderatora kończy się komunikatem "wystąpił błąd serwera".

Proszę o kontakt z opisem sytuacji na adres mailowy: portal@epiotrkow.pl

12

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)14.02.2015 14:23

"janusz" napisał(a):
tak więc jeśli mogą niech strajkują, jest chociaż śmieszniej :)

Jest bardzo śmiesznie! Wczoraj ok. 12.30 jechałem na Kielce. Na Sulejowskiej koło Orlenu do Piotrkowa wjeżdża (nie wjeżdża?), a ze sto traktorów powodując korek do samego Sulejowa.

45

Gienia ~Gienia (Gość)14.02.2015 15:09

Jestem ciekawa,skoro chłopy piszą na traktorach własność banku to rozumiem,że banki jako właściciele powinni wyrazić zgodę na takie, a nie inne użytkowanie ciągnika zgodnie z przeznaczeniem. Czyli prace polowe i transport a nie jazda po mieście i lans!!!!!!!

714

sdfjhjmk ~sdfjhjmk (Gość)14.02.2015 18:28

pan reporter to nie źle zipał i sapał do mikrofonu :D
kiedy ktoś poruszy terminy płatności i manipulacje ze strony skupujących świnki blondynki ?? cena świń spadła a kiełbasy już nie może jakiś obiektywny reporter się zajmie sprawą i przeprowadzi wywiad z kilkoma skupami,masarniami itd. ?? jest jakiś odważny i obiektywny dziennikarz w naszym mieście ??

100

o ~o (Gość)14.02.2015 22:39

nie stac was a traktory po 200 tys to skromnie inne budynki gospodarcze to niejedni tak w domu nie maja i tylko wam zle a ile z UE żeście szarpneli

15

mózg,,, ~mózg,,, (Gość)14.02.2015 23:09

wstawić kilka znaków zakazu EPI to będzie spokój

07

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat