wieś to wieś to co jemy też na początku musi śmierdzieć. ktoś chce mieszkać na wsi to godzi się na to. gdyby były lepsze technologie hodowli to smrodu by nie było i mięsko lepsze. ludzie muszą z czegoś żyć ale i coś jeść. dla krzykaczy polecam roślinki sztucznie hodowane w których jest cała tablica mendelejewa. smacznego
No tak, ale w sklepach wędlina nie stanieje a wręcz będzie droższa...
No a kilo zwykłej kiełbasy 18 - 20zł...
To jak widać geniusz od rozwalania gospodarki, zdzierania z ludzi kasy, mydlenia ludziom oczu o Irlandii i wtykania nosa w nie swoje sprawy za co potem cały Naród może ucierpieć ale on ma to gdzieś bo w razie "W" wsadzi tyłek w samolot wraz ze szczawiodajną elitą i polecą zadowoleni do izraela a ty polaczku rób co chcesz...
Aby utrzymać wysoką cenę proponuje wybić stada i zakopać-nie sprzedawać za tanio bo się ludność zapasie.W świecie aby utrzymać cenę zboża wysypywano całe statki do morza.
Na ten moment widzę 10 minusów. Dużo.
Znam rolnika, który trzymał 12 tysięcy świń (to wersja oficjalna, bo faktycznie było tego 5 tysięcy więcej) i cały szajs kazał wylewać na łąki, bo szkoda mu było 10 tysięcy zł na taką specjalną - ale używaną beczkę.
Przecież to zwykły bandytyzm!
Z tego też powodu nie potępiam autora tego nieco przesadzonego komentarza, a do miłośników minusów mam pytanie: chcielibyście żyć w smrodzie, który funduje wam jakiś parszywy chciwiec?
Ja jadę protestować do Warszawy rząd mnie oszukał za niska waloryzacja emerytur-popaprańcy sami jakoś się nie oszukują rozgrabili kraj w majestacie prawa.
Ale Ci się żart udał. Ty chyba musisz pilnować swojej, że przestrzegasz innych.
nie hoduje ale szyneczkę lubię. co niektórzy pyskacze chyba się zeszłorocznego szczawiu i trawy najedli z psimi kupami ; w mieście; i nie wiedzą co piszą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!