Zapraszam do pracy w szkole. Odechce się szanownemu panu Witkowi po pierwszym miesiącu!
Swoją drogą jakiż to odpowiedzialny zawód wykonuje Witek, skoro ma czas ciągle siedzieć w sieci i okropnych, leniwych nauczycieli błotem obrzucać...czyżby siedział na socjalu gdyż do szkoły miał pod górkę i do dziś liże niezabliźnione rany zadane przez jakiegoś belfra;)
Pan Witek będzie najlepszym pedagogiem.Warto iść na studia i do pracy. POZDRAWIAM MIŁYCH WAKACJI
Skoro rok szkolny rozpocznie się 3 września to wakacje powinny kończyć się 30 czerwca lub 3 lipca . Tak wygląda nauczanie obecnie bo na dobrą sprawę wakacje są już od 1 czerwca a szkoła udaje ,ze jeszcze uczy. Za takie obijanie się nauczycieli obniżyć wynagrodzenia bo w końcu najmniej godzin w UE pracują za to żądania płacowe maja wysokie bez żadnego uzasadnienia
Jacy oni zapracowani.....chciałbym dokładnie wiedzieć ile godzin przepracowali w lipcu/sierpniu, ale przecież zostają jeszcze ferie zimowe,wiosenne,przerwy świąteczne...a jeśli chodzi o Korepetycje, obozy, szkolenia to chyba robią to bo chcą ?
Ja sie pytam gdzie norma godzin do wypracowania ?? moja mama ciężko za..pracuje a taki wyfiok po mszy i rozdaniu świadectw sobie jedzie do tatuśka emerytka resortowego i sie pytam kto na to dziadostwo robi ??
Po 20latach pracy w oświacie po kolejnych reformach zdecydowałam się na zmiane pracy. Pracuje za biurkiem. 20lat zmarnowanego życia w oświacie. Drodzy nauczyciele nie bójcie zmienić się pracy dacie sobie radę. Od 3 lat nie pracuje w szkole a korepetycji mam ful i po 15 jestem w domu. Nie mam żadnych zebrań żadnych nadzwyczajnych rad pedagogicznych żadnych wycieczek nie muszę ponosić odpowiedzialności za cudze dzieci. Wakacje to nie żaden rarytas.
tyłeczki upasione, ręce nie spracowane - nic tylko pracować w szanownej oświacie, dwa miechy wolnego, każdy weekend, święta, a pedagodzy powiedzmy sobie szczerze - z dzisiejszych nauczycieli są żadni. Nie to co przed wojną, lub w czasie okupacji!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!