Juz sie nie da tutaj prawie niczego przeczytac. Ilosc reklam na stronie powala..
Ciekawy jestem co się będzie działo w okolicy tzw. TPS i oczywiście szpitala /porodówka/ od nowego roku szkolnego. Już w ubiegłych latach w godzinach nauki w szkole robiło się powiedzmy nie wesoło. Chodzi tu liczbę samochodów ,którymi przyjeżdżali uczniowie. W dużej liczbie z powiatu. No tak ,ale jeszcze miejsca na zaparkowanie trochę było. Teraz ...to będzie tragedia. Ja jako mieszkaniec Próchnika wyjeżdżając na chwilę z okolicy domu nie będę miał gdzie "wrócić" przynajmniej do 16-17 stej. Pozdrawiam piotrkowskich "wodzów" ,którzy wpadli na pomysł remontować w jednym czasie dwie ważne ulice w jednym czasie. PS. Już dzisiaj u zbiegu Żeromskiego Próchnika zrobił się bu...l bo TIR zablokował skrzyżowanie myląc dojazd do hurtowni....
Zazwyczaj w takich obiektach powinny być drogi ewakuacyjne I to nie są te same drogi gdzie się codziennie chodzi i w takich sytuacjach można skorzystać z dróg ewakuacyjnych
Jeżeli inż. Bak jest taki sprawny to może zlikwiduje w naszym całym mieście, codzienne nocne "zabawy" obłąkanych motocyklistów i samochodów "ryczących gruchotów" bo problem z każdym z dniem narasta. Nie wiem czy pomoże psychiatra bo oni wpadają w jakiś orgazm jak ludziom nie dają spać w nocy, może ich wysłać na wojnę wtedy będzie jakiś z nich pożytek bo wystraszą przeciwników.
Po co te zaniepokojenie, przecież nad nami czuwa poseł Lorek, załatwi helikopter i będzie po sprawie może wtedy uda się remont Wolborskiej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!