Szkoda, że tak mało piotrkowian uczestniczyło w obchodach rocznicy Tragedii Smoleńskiej
WSTYD ŻE MAMY TAKIEGO POSŁA Z NASZEGO OKREGU JAK MACIEREWICZ,ŻAŁOSNE ŻE TAKI ZATWARDZIAŁY RUSOFOB KIERUJE ZESPOŁEM PARLAMENTARNYM KTÓRY MA ZBADAC PRZYCZYNY KATASTROFY.TO POLITYK WYJĄTKOWO SZKODLIWY DLA POLSKI.MOŻE KTÓRYŚ Z DZIENNIKARZY LOKALNYCH BY SPYTAŁ CO TEN FACET ZROBIŁ DLA PIOTRKOWA,BO WYDAJE SIĘ ZE JEGO WIEDZA O NASZYM MIEŚCIE OGRANICZA SIĘ DO ZNAJOMOŚCI JEDNEJ ULICY.
O 8.41 wyszedłem na balkon aby posłuchać tych wspaniałych syren, które zostały zakupione nie tak dawno przez UM za niebagatelną kwotę 60tys. zł.
http://www.epiotrkow.pl/news/W-Piotrkowie-bedzie-bezpieczniej,6941
Było tam napisane jak byk:
W tv pokazywali różne miasta gdzie takie syreny wyły, gdzieniegdzie biły dzwony kościelne. Piotrków zamilkł. Czyżby te syreny za 60tys. już się obie zepsuły? Jeżeli tak to kto wydał tyle kasy na dwa buble?
Na 100%byłam pewna pobudki!Czyżby syrenki się obraziły na na mieszkańców Piotrkowa?
Prawdopodobnie,znaczy nic pewnego i nic nie wyszło.
Macierewicz to Mason jest to wstyd dla Piotrkowa ze jest poslem z naszego okregu.
Największym obciachem dla Piotrkowa nie jest pan Macierewicz lecz głupiutkie Jadzie.Ktoś to zaprogramował i nie chce się zresetować.
Antoni Macierewicz jak siebie określa wielki bojownik o demokrację. Z życiorysem bez żadnej skazy, wręcz wzorcowym.
Nawet Matka Boska nie ma tak nieskazitelnego życiorysu jak Macierewicz.
Jego zdjęcie i Tuska mam przyklejone na lodówce, dzięki temu jakość udaje nam się przetrwać kolejny miesiąc.
przestańcie już z tym Smoleńskiem bo to już nudne.nie ma dnia bez tych pierdół.tyle ludzi co dzień ginie i cisza.dostali kasę co oni jeszcze chcą??Macierewicza cenię bo też myśle że to było coś nie teges ale naprawdę przestańcie...
piszą!!.....[i ] Antoś /Antoni/ Macierewicz /1948- /.[ /i]-żyd, prawdziwe nazwisko Izaak Singer / ,członek KOR , ZChN, ROP, LPR, RKN, obecnie lider piotrkowskich "elit" , sympatyzujący z PIS.
Kryptosyjonista, mistrz destrukcji na prawicy. Nie dopuścił do ujawnienia agentury ! W łonie duchowieństa polskiego , ujawnionej listy, usunął swoich koleżków, prominentów KOR-u.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!