metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ddd ~ddd (Gość)09.01.2014 10:13

Dodatkowe białko, a ta narzeka :)

01

kasia... ~kasia... (Gość)09.01.2014 10:48

Ja już dwa razy kupiłam "przysmak" z robakami dla swoich króliczków...jeden raz w markecie Brico Marche, a drugi w sklepie zoologicznym przy ulicy kościelnej...te miejsca o tamtego czasu omijam szerokim łukiem...a no i na nich promocji nie było...

10

Takie jadło ~Takie jadło (Gość)09.01.2014 10:56

Nic nowego te robaczki...
Czy to zoologiczny w Focus Mall czy w Piotr i Paweł - pojawiają się w tym suchym żarciu :)

00

o co kaman? ~o co kaman? (Gość)09.01.2014 11:14

Cytuję:
Mam w domu dużo zwierzaków - świnkę morską, chomika, ptaszka.

Po co w takim razie ta pani kupuje w marketach? Większość piotrkowian i nie tylko narzeka na super i hiper markety przez które rzekomo bankrutują małe sklepy prywatne a sami robią zakupy i nie tylko dla psów, kotów, chomików, ptaszków i rybek ale przede wszystkim żywność dla ludzi. Podjeżdżają pod Kaufland samochodami i ładują do bagażników pełne po brzegi wózki. Bo jest dużo taniej. Gdyby nie te markety dopiero byście odczuli ceny towarów w małych sklepach prywatnych, począwszy od wody mineralnej a skończywszy na mięsie, wędlinach, cukrze a nawet na mleku i owocach. Niech mi ktoś z was powie tak z ręka na sercu czy nie kupuje w marketach bo jest taniej? A co do jakości to powiem, że nikt tej pani nie zmuszał żeby dla swoich zwierzątek kupowała karmę akurat tam. Ale ja skusiła cena bo 10 razy taniej.

00

j ~j (Gość)09.01.2014 11:35

o co kaman? Nie waznie gdzie kuuje, ale nie chce w żarciu robaków. Proste/

00

Lesina23 Lesina23ranga09.01.2014 12:05

A ta pani nie zastanowiła się dlaczego ten produkt został przeceniony wystarczy czytać ponieważ zazwyczaj pisze że przeceniony towar bnie spełnia w 100% jakości. Dlatego jest przeceniony i kupujesz na swoje własne ryzyko.

00

Edit ~Edit (Gość)09.01.2014 12:26

Robiłam zakupy w tym samym sklepie i Niestety ja również znalazłam "nieproszonych gości" tyle, że w MĄCE ....

00

abc ~abc (Gość)09.01.2014 15:48

super sensacja - robaki w karmie, to art na miarę e-piotrkow

00

lila ~lila (Gość)09.01.2014 16:14

Chytre babsko -hahaha - wzieła cały towar z pułki bo myślała że kierownik sklepu się pomylił wpisując cenę do komputera i ona na pomyłce supermarketu zrobi interes - a tu zdziwienie - wręcz nie możliwe - kierownik sklepu wiedział co robi ? tak ją to wkurzyło że narobiła szumu w całym Piotrkowie. HAHAHA
ZAPAMIĘTAJCIE SOBIE w supermarketach nie ma nic przypadkowego

00

gosc ~gosc (Gość)09.01.2014 16:28

Najlepszy sklep zoologiczny z bardzo przyjemnym panem sprzedawca ,ktory zawsze doradzi i pomoze a takze dobierze odpowiednia diete zwierzeciu znajduje sie w markecie REAL. Pan Piotr dba o sklep i o zwierzeta ktore ma w sklepie produkty sa zawsze swieze(dostawy co czwartek) i ceny rowniez sa przystepne i promocji nie brakuje.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat