Ja już dwa razy kupiłam "przysmak" z robakami dla swoich króliczków...jeden raz w markecie Brico Marche, a drugi w sklepie zoologicznym przy ulicy kościelnej...te miejsca o tamtego czasu omijam szerokim łukiem...a no i na nich promocji nie było...
Nic nowego te robaczki...
Czy to zoologiczny w Focus Mall czy w Piotr i Paweł - pojawiają się w tym suchym żarciu :)
Po co w takim razie ta pani kupuje w marketach? Większość piotrkowian i nie tylko narzeka na super i hiper markety przez które rzekomo bankrutują małe sklepy prywatne a sami robią zakupy i nie tylko dla psów, kotów, chomików, ptaszków i rybek ale przede wszystkim żywność dla ludzi. Podjeżdżają pod Kaufland samochodami i ładują do bagażników pełne po brzegi wózki. Bo jest dużo taniej. Gdyby nie te markety dopiero byście odczuli ceny towarów w małych sklepach prywatnych, począwszy od wody mineralnej a skończywszy na mięsie, wędlinach, cukrze a nawet na mleku i owocach. Niech mi ktoś z was powie tak z ręka na sercu czy nie kupuje w marketach bo jest taniej? A co do jakości to powiem, że nikt tej pani nie zmuszał żeby dla swoich zwierzątek kupowała karmę akurat tam. Ale ja skusiła cena bo 10 razy taniej.
o co kaman? Nie waznie gdzie kuuje, ale nie chce w żarciu robaków. Proste/
A ta pani nie zastanowiła się dlaczego ten produkt został przeceniony wystarczy czytać ponieważ zazwyczaj pisze że przeceniony towar bnie spełnia w 100% jakości. Dlatego jest przeceniony i kupujesz na swoje własne ryzyko.
Robiłam zakupy w tym samym sklepie i Niestety ja również znalazłam "nieproszonych gości" tyle, że w MĄCE ....
Chytre babsko -hahaha - wzieła cały towar z pułki bo myślała że kierownik sklepu się pomylił wpisując cenę do komputera i ona na pomyłce supermarketu zrobi interes - a tu zdziwienie - wręcz nie możliwe - kierownik sklepu wiedział co robi ? tak ją to wkurzyło że narobiła szumu w całym Piotrkowie. HAHAHA
ZAPAMIĘTAJCIE SOBIE w supermarketach nie ma nic przypadkowego
Najlepszy sklep zoologiczny z bardzo przyjemnym panem sprzedawca ,ktory zawsze doradzi i pomoze a takze dobierze odpowiednia diete zwierzeciu znajduje sie w markecie REAL. Pan Piotr dba o sklep i o zwierzeta ktore ma w sklepie produkty sa zawsze swieze(dostawy co czwartek) i ceny rowniez sa przystepne i promocji nie brakuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!