metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)16.04.2012 13:29

"Jozio-ze-wsi" napisał(a):
i zdanie na temat Prezydenta Krzysztofa Chojniaka zmienicie!

Zmienię jak będzie pozytywnie działał nie tylko pro-kościelnie i bez wizji na przyszłość miasta!!!

00

lukch ~lukch (Gość)16.04.2012 14:11

Pokoje w Mikrusie w porównaniu do tych w Olimpie to faktycznie jest spora przepaść, również odległość od kampusu dzieli przepaść.

00

broda ~broda (Gość)16.04.2012 20:06

Nie jest tak źle, po Wysokiej jeszcze szczury nie chodzą... parami.

00

Józio ze wsi ~Józio ze wsi (Gość)17.04.2012 11:59

No tak, biedaczyska, ale głownie chodzi o to, że jest Was trzech raptem i w tej liczbie odwołać naszego Prezydenta chcecie. Zajmijcie się zbieraniem znaczków, łowieniem ryb, ale politykę, tę lokalną nawet zostawcie nam, spokonie chcącym pracować dla naszego Kochanego Miasta.

01

Józio ze wsi ~Józio ze wsi (Gość)17.04.2012 12:11

Co do Kościoła, to przyjmijcie Kochani do wiadomości, że Kościół w Polsce był, odkąd Polski na naszych ziemiach. To kapłani i zakonnicy zaprowadzali nam cywilizację i gdyby nie to, skończylibyśmy jak Prusowie, z których gołych tyłków wypiętych na błyskawice Niemiec Thitmar w swoich kronikach naigrywał się.

10

niedoszły student ~niedoszły student (Gość)10.09.2014 23:25

cieszcie się ze macie gdzie mieszkać, jak nie pasuje to namiot sobie rozłóżcie. ja nie skończyłem wyższej szkoły bo nie było stać mnie i moich rodziców nawet na akademik ze szczurami

00

broda ~broda (Gość)11.09.2014 12:39

Takich mamy niedoszłych studentów. Co się dziwić jak nie wiedzą co czytają. Temat dotyczył roku 2012. Ten akademik już dawno nie istniej - został zlikwidowany.

Komentarz był edytowany przez autora: 11.09.2014 12:41

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat