metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
xyz ~xyz (Gość)12.02.2015 14:26

Również wspólnota z Kazimierza Wielkiego 9

30

guru ~guru (Gość)12.02.2015 14:35

tylko jak mam z tego zrezygnowac? kto mi podlaczy ciepla wode z sieci do kranu i kaloryferow?

40

obs. ~obs. (Gość)12.02.2015 15:25

cyt."To wprawdzie nieco droższy sposób..." Do redakcji jak już powiedzieliście A to powiedzcie już B. Ile jest to nieco i kto ma się tym zająć? Czy to jest tylko sondowanie nastrojów? Panie radny Dziemdziora. Tu jest "dziura" do sprawdzenia. Co Pan na to?

40

Irbis ~Irbis (Gość)12.02.2015 19:03

"guru" napisał(a):
tylko jak

Jeśli mieszkasz w domu zarządzanym przez wspólnotę, rozważnie centralną kotłownię dla całego domu. Wtedy, nawet jeśli będzie gazowa, nie będzie piecyków w łazienkach, a o to chodzi.

20

shahjohar ~shahjohar (Gość)12.02.2015 19:03

Usuwanie piecyków na rzecz ciepłej wody z sieci to dobra i bezpieczniejsza rzecz ja tak mam i współdzielnia wszystko podłączyła i robiła to fachowa firma bo dokładnie i prawie nic nie zniszczyli ale czy to lepsze czy nie to wam i tak nic się nie podoba co za ludzie

13

robotnik ~robotnik (Gość)12.02.2015 19:49

jak ludzie kąpią sie raz w tygodniu to może być nieco drożej a jak wyjdzie cenowo ten kto kąpie się co dzień po pracy i ma jeszcze ze 2 kobiety w domu.Wroci grzanie wody na gazie biznesmeni

40

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.02.2015 22:39

"shahjohar" napisał(a):
Usuwanie piecyków na rzecz ciepłej wody z sieci to dobra i bezpieczniejsza rzecz ja tak mam i współdzielnia wszystko podłączyła i robiła to fachowa firma bo dokładnie i prawie nic nie zniszczyli ale czy to lepsze czy nie to wam i tak nic się nie podoba co za ludzie

Ciekawe, co powiesz jak ta spółdzielnia w ramach planowanego przeglądu sieci wyłączy ciepłą wodę na tydzień, który przedłuży się do 2,5 w maju albo na początku września?

12

marlena.krzaczynska.7 marlena.krzaczynska.7ranga13.02.2015 08:12

Piotrkowska Spółdzielnia Mieszkaniowa powinna wziąść przykład z TBS i pomyśleć o blokach przy ulicy Roosevelta bo ludzie mieszkają jak na minach wybuchowych!!!

40

Skotniok ~Skotniok (Gość)13.02.2015 17:28

Ja myślę,że lepszym wyjściem jest zamontowanie jednego bezobsługowego kotła gazowego w budynku.Jest to inwestycja droga ale w sumie zwraca się po kilku latach.

20

obserwer ~obserwer (Gość)13.02.2015 22:27

nie ma kotłów bezobsługowych

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat