metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pacjentka ~Pacjentka (Gość)25.01.2017 23:09

Ostatnio bylam na doeaźnej, Pani dr z wielka łaska zbadala mi dziecko mowiac, ze skoro juz jestem to je zbada. Dziecko chore, lecace z rak a ona mowi, ze nie widzi zadnej choroby i jest wszystko ok tylko ja stwarzam jakies problemy. Dzien pozniej dziecko ma zapalenie krtani i grype. Radze Staroscie i Radnym Powiatowym skontrolowac podejscie lekarza do pacjenta, a moze Tamilla by cos z tym zrobil, wkoncu wszyscy sie go tam boja, nawet nie chca o nim slyszec bo drza z obawy przed stolkiem.

70

Kaśka z SM ~Kaśka z SM (Gość)25.01.2017 20:12

Dobrze, że rehabilitacja zostaje na Dmowskiego. Tylko kiedy zaczną zapisywać na drugie półrocze?
A może to takie odwlekanie całkowitego
zamknięcia mojej przychodni!? Do lekarza rodzinnego już będę mieć daleko bo aż na Ul.AK a jak przeniosą mi jeszcze fizykoterapeutów to już w ogóle tylko zostanie umierać.

30

sklave sklaveranga26.01.2017 06:32

Jak na razie ta rewolucja w piotrkowskiej służbie zdrowia polega na likwidacji przychodni i oddziałów szpitalnych. I to jest dobry kierunek władz. No bo po kiego przychodnie do których chory przychodzi posiedzieć, z lekarzem porozmawiać i zwolnienie otrzymać. Po kiego szpitale do których przywożą chorych by za chwilę ktoś inny ich wywoził. Wystarczy ZUS ze swoimi cudotwórcami zwanymi lekarzami orzecznikami. Oni umarłego potrafią postawić na nogi i stwierdzić że nadaje się do pracy. Więcej na http://sklave.manifo.com/

70

aga ~aga (Gość)26.01.2017 07:41

Ooooooo od 8 do 18 naprawdę......A tak na poważnie to żadna nowość. Przychodnia(Hipokrates), której jestem pacjentká od początku jest czynna od 8 do 18 i można zapisywać się telefonicznie na wizyty. Czasem zdaża się nawet i tak że lekarz przyjmuje nawet do 19 jeśli jest taka potrzeba.

50

Zanzi ~Zanzi (Gość)26.01.2017 07:46

Mam nadzieję, że los sprawi żeby jak najrzadziej korzystać z tych placówek. Im rzadziej, tym człowiek zdrowszy ;)

70

gosc12 ~gosc12 (Gość)26.01.2017 07:52

Wszystko zmierza w kierunku celowego zmniejszenia populacji PT poprzez ograniczanie dostępu do bezpłatnej służby zdrowia, likwidacja oddziałów w szpitalu i teraz likwidacja przychodni (niby łączenie). Jak nasi wybrani w demokratycznych wyborach namaszczeni przedstawiciele dbają o nas to zakrawa o pomstę. Celowo napędzają pacjentów do prywatnych płatnych lekarzy czyli nie masz kasy to sorry. Opieka medyczna, podatki za śmieci, woda, co jeszcze ?

110

cynik ~cynik (Gość)26.01.2017 08:06

Rewolucje w polskim wydaniu źle się najczęściej kojarzą. "Rewolucjoniści" w piotrkowskim wydaniu pewnie nie bardzo wierzą w to co mówią gdyż zastanawiam się skąd oni wezma nowych lekarzy "celem wmocnienia o dodatkowych specjalistów". Ale rewolucje mają jedną stronę dobrą. Pożerają własne dzieci. A wię może rewolucjonistów pio...

60

Antoni ~Antoni (Gość)25.01.2017 17:45

Miało być tak pięknie- dobra zmiana miała przywrócić normalność- reaktywować piotrkowskie fabryki- przywrócić służbę zdrowia do normalności- i spowodować czy się stoi czy się leży ... a tu LIPA na całej linii!

116

Kaśka z SM ~Kaśka z SM (Gość)26.01.2017 09:23

Jest przychodnia na przeciwko ale co mi po jednej darmowej rehabiltacji!!! Nie mam tyle pieniędzy żeby płacić a to nie jest tanie. Mam stwardnienie rozsiane i muszę mieć rehabilitację przynajmniej 3 razy w roku. A tak naprawdę to codziennie próbuje cokolwiek robić sama w domu.

20

tak ~tak (Gość)26.01.2017 10:48

W Piotrkowie Tryb. nad zmianami w służbie zdrowia nikt nie panuje. Zlikwidowano w 2016 roku poradnię urologiczną przy ul. Dmowskiego, miała być przeniesiona na ul. Wolborską i miała być czynna od początku stycznia 2017 roku. Tak się jednak nie stało, pacjenci z wyznaczonymi terminami do tej właśnie poradni na Wolborskiej zostali odesłani z "kwitkiem", iż muszą sobie szukać na własną rękę nowych przychodni. Z nowym skierowanie do poradni urologicznej przy ul. Wojska Polskiego 77 lub ul. Armii Krajowej, z terminami przyjęcia na koniec 2017 roku. Pytam się PUBLICZNIE, kto odpowiada za ten cały BAŁAGAN. Czy pacjenci mają umierać, bo ludzie zarządzający służbą zdrowia w Piotrkowie Tryb. NIEKOMPETENTNI zawiedli???

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat