ziomal: Weź korepetycje z polskiego. Piszesz gorzej niż mój 8 letni syn.
rak do przodu napisał
"Postrzegając rzeczywistość realnie to
Pan Włostowic (Larecki) ma same niepowodzenia "piórowe". Dlaczego?;
1. Nie odniósł skutku "piórowego" przy namawianiu nauczycieli I LO na "sabotaż" dyrektorski. Nauczyciele wyciągneli inne wnioski, nie przychylili się do "namów" Lareckiego
2. wynajęty w kampani wyborczej przez RIG, mało skutecznie piórował, by zmienić umysły mieszkańcom Piotrkowa. Mieszkańcy Piotrkowa ocenili rzeczywistośc inaczej.
3. Teraz po kolejnej sesji Rady Miasta, na prośbę księcia Witolda, Pan (Piotr Włostowic) poraz kolejny rymami częstochowskimi, porównaniami przyziemnymi, przenośniami szkolnymi (nie obrażając wzorowych uczniów), próbuje ponownie dać wyraz swojej flustracji i przyczynić się do pogrążenia niektórych środowisk politycznych w Piotrkowie. Rodzi się pytanie - których? Myślę, że ostatnie wybory pokazały o które środowiska chodzi."
Coś w tym chyba jest. Może nie to pióro.
Odczep się od Pawła Lareckiego, gdybyś miał połowę jego problemów strzeliłbyś sobie w łeb. Intelektualnie to nawet do przysłowiowych pięt mu nie dorastasz. Całuj w tyłek chojniakowych. Ciekawe jak długo ta banda złodziei jeszcze wytrzyma. Wszystko przemija, i ta hołota też przeminie. Najgorsze, że szkody po nich będą bardzo uciążliwe dla mieszkańców. Referendum może być ratunkiem, ale mózgi piotrkowian muszą właściwie funkcjonować!!!
Co to jest "flustracja" ?
Polak ma to do siebie, że dużo wytrzyma. Polak jest tym lepszy gdy trzyma się go krótko za gębę. Ruskie nas tyle lat trzymali krótko i jak wtedy było źle ale i nawet dobrze.
Dopóki Polacy nie zrozumieją, że żyją w wolnym kraju i mają prawo wymagać od swoich władz dopóty będzie źle. Gdy już pojmą tę prawdę władza opuści uszy i dostanie wpieprz !
Wiesz, ludzie przez takie wypowiedzi odciągani są od właściwego problemu. Sednem tego problemu jest to, ze ludzie skompromitowani politycznie wdrapują się znowu na stołki z których kiedyś pospadali. I to w majestacie prawa. Zamiast szkalować człowieka, który ma coś do powiedzenia sama napisała byś taki felieton i spróbowała go opublikować. Ty tego nie zrobisz bo nie masz "jaj" za przeproszeniem. Łatwo jest szkalować i obszczekiwać kogoś odważnego ukrywając się za nawet niezarejestrowanym nickiem. Tak to każdy potrafi.
Jeżeli potrafisz wyszczególnić co złego twoim zdaniem zrobił autor tego felietonu to może na przeciwnej szali postawisz i napiszesz o zasługach pana Mariana czy uprawnieniach pani Dorotki. Wtedy podyskutujemy czy masz rację czy nie. Najlepiej podpisz się z imienia i nazwiska i daj swoją fotkę. Pewnie stchórzysz i potem o tobie już nie usłyszymy. Jeżeli nie masz swojego zdania na temat lokalnej polityki to nie przeszkadzaj chociaż innym w jego wyrażaniu.
Zdobycie karty osoby niepełnosprawnej :)
Heh hah hoh ehhh się sam uśmiałem do łez.
Aman nie wdawaj się w polemikę z wyznawcami Guru Ch. Przecież sam wiesz, że ja nadal czekam na jednego wyznawcę tej durnej sekty by mi 10 dokonań Guru przedstawili. Ostatnio agaa zaczęła się rzucać i uciekła, ucichła. Co do waga123 to wierz mi on/ona nawet nie wie co pisze.
Poklepanie po klawiszach kilku debilnie brzmiących literek nic nie daje. Ta osoba swoim wzrokiem sięga do końca danej strony książki. Nie potrafi czytać między wierszami anie zajrzeć dalej na inne strony książki by zrozumieć jej sens.
Ta waga to od ważenia ? Pewnie takiego, że jak zarobię plusika u Guru to będzie miał/a lepiej później.
Prawda ? Nie bo wódz kopnie tę osobę w litery niepodtarte.
Niech każdy mieszkaniec tego miasta i kraju zacznie otwierać oczy, że złodzieje i osoby niekompetentne marnotrawią nasze środki finansowe.
Drapanie się po d i picie kawy to nie praca to wczasy na koszt podatnika. Brak znajomości języków obcych przez prezydentów, dyrektorów, kierowników i asystentów w urzędach państwowych to hańba i skurw......o.
A to ty, wykształcony człowieku nie wiesz i pytasz, co to jest flustracja?
Flustracja to w mniemaniu osoby uważającej się za wykształconą jest FRUSTRACJA. Tak ci odpowiem.
Prawdopodobnie dla takiej osoby celafon to jest to samo, co celofan (otulający bukiet kwiatów, na przykład).
Szampion - szampon, renament - remanent, a kontrol - kontrola. I tak dalej.
Pan Bóg spadł z buku do Buga i do wody wpadły mu dowody:)))
To było inaczej:
Wieźli buk przez Bug. Dałby Bóg, żeby buk nie wpadł w Bug.
To nawet sprawnej nie potrafił sobie załatwić tylko niepełnosprawną? To co to za zasługa? No jeszcze wskakiwanie na stołki to mu się udaje. Mam pytanie zasadnicze, czy ktoś ostatnio leczył się u doktora Mariana. Jeżeli tak to kiedy to było?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!