metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mobil ~mobil (Gość)20.11.2013 13:42

Do gosc*chlopie co robia osoby nadzorujące i wladze pracuja & dobry jestes idz do gminy i zobacz po 5 osób przy jednym biurko a jak idziesz cos zalatwic to czekasz.wazniejsze są zakupy w czasie pracy .zauwaz panie idą do pracy. Bez torebki żadnej a jak wychodza to po dwie torby w recach .a odnośnie strażaków to trzy kroki w bok bo nie balują tylko ratują życie innym jak nie masz pojęcia o tym to nie pisz

00

elwis ~elwis (Gość)20.11.2013 14:01

Isc do wójta tylko po jak juz to di pana wice on tu rzadzi.a pisać w tym kraju kazdy moze co mu sie nie podoba.to nie Rosja.

00

Karol ~Karol (Gość)20.11.2013 14:16

Zapomnieli o kanalizacji sanitarnej. Mamy XXI wiek, a tu szamba i beczki na gnojowice. To jest centrum Rozprzy, konkretnie ulica Piotrkowska.

00

palant ~palant (Gość)20.11.2013 14:17

"mobil" napisał(a):
Do gosc*chlopie co robia osoby nadzorujące i wladze pracuja & dobry jestes idz do gminy i zobacz po 5 osób przy jednym biurko a jak idziesz cos zalatwic to czekasz.wazniejsze są zakupy w czasie pracy .zauwaz panie idą do pracy. Bez torebki żadnej a jak wychodza to po dwie torby w recach .a odnośnie strażaków to trzy kroki w bok bo nie balują tylko ratują życie innym jak nie masz pojęcia o tym to nie pisz

Jakoś nie widziałem aby panie robiły zakupy w czasie pracy a raczej po pracy często mozna zobaczyć w kolejce pracowników. A na Rozprzy widuje się osoby z gminy ale jak byś nie wiedział to ida do banku lub pomocy społecznej - czyli myślę ze sprawy służboiwe załatwiają. A tak jak ktoś pisał jeśli widzisz takie przypadki to zaczep i powiedz co o tym myślisz- no chyba ze będzie akurat na urlopie to siara będzie :)

00

www ~www (Gość)20.11.2013 14:53

Do palant...to ty chyba tez należysz do tej bandy urzędasów skoro ich tak bronisz.

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)20.11.2013 19:40

Kanalizacja to dobra sprawa ale zobaczycie ile osób się przyłączy jak będzie musiało płacić za to. Teraz to część się wyleje a część wsiąknie w ziemie i za beczkę mało płacimy. Więc Karol życzę ci abyś swoje poglądy podtrzymał nawet jak będziesz miał kanalizację bo to wygoda ale i koszty.

00

mieszkanie ~mieszkanie (Gość)20.11.2013 19:44

"elwis" napisał(a):
Isc do wójta tylko po jak juz to di pana wice on tu rzadzi.a pisać w tym kraju kazdy moze co mu sie nie podoba.to nie Rosja.

nie wiem co ci władza zawiniła ale nie jesteś obiektywny. W gminie robi się dużo a raz byłem u Wójta (nie zastępcy) i można porozmawiać na bardzo dobrym poziomie bo jest to rzeczowa osoba. pisząc takie rzeczy krzywdzisz osobę która wiele robi. Może jak każdy ma swoje wady a mi się wydaje ze więcej ma zalet.

00

piter ~piter (Gość)20.11.2013 19:46

Och Karol- można by napisać. Ja miałem szambo a jak powstała kanalizacja to rodzice podłączyli się. I bardzo żałują bo to wygoda ale opłaty znacznie większe. Tęsknisz za czymś co będziesz kiedyś przeklinał- no chyba ze cię stać :)

00

ddddd ~ddddd (Gość)20.11.2013 19:54

"www" napisał(a):
to ty chyba tez należysz do tej bandy urzędasów skoro ich tak bronisz

Człowieku co ty masz do urzędników- zawód jak każdy a Ty widocznie masz jakiś problem bo pewnie nie udało ci się załatwić czegoś tak jak chciałeś!
Jestem urzędnikiem a pracowałam też w firmach prywatnych i wszędzie tak samo się angażuję i poświęcam. Może ktoś zazdrości nam czegoś ale jeśli tak jest to kandyduj w konkursach nie koniecznie do Rozprzy a do innego urzędu a zobaczysz czy praca w biurze ma same plusy.
Plusem jest z pewnością to ze masz wypłatę w terminie, świadczenia, urlop w takiej ilości jaka ci przysługuje itd. Jednym słowem mamy warunki takie do jakich ma prawo każdy pracownik nie tylko urzędnik. Ale to nie moja wina ze prywaciarze nie przestrzegają prawa i robią z pracowników można powiedzieć niewolników.
A jeśli coś źle robimy to proszę nam powiedzieć bo jesteśmy tylko ludźmi i też błędy popełniamy.

00

,,DAJCIE SPOKÓJ" ~,,DAJCIE SPOKÓJ" (Gość)20.11.2013 20:47

Pan wójt głosowałem na niego bo myślałem, że zmieni coś w tym Urzędzie i Gminie i rozbije klan który tam rządzi przez wiele lat a mianowicie: Pan G.,Panie D. oraz Pani W.Niestety wszystko zostało po staremu.Już Pan wójt zapomniał jak w czasie kampani wyborczej właśnie Ci ludzie panu kłody rzucali a teraz co? Pan ich nosi na rękach. Ponadto zatrudnia swoich ludzi!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat