Chojniakowi nos urósł jak z POM-u do Bugaja,taki łgarz!
Wydaje mi się, że jest wiecej pilnych inwestycji w Piotrkowie. Park jest w miare zadbany, trawa regularnie skoszona, jest ok. Za 3 mln mozna by polozyc np nakladki asfaltowe na Al.Sikorskiego (jest fatalnie). Mysle ze ogolnie drogi i chodniki powinny byc priorytetem UM, bo to najbardziej utrudnia życie mieszkancow...A skwery i parki moga poczekac. Poza tym, jak w parku im.Poniatowskiego zerwa gladki asfalt a poloza bruk kamienny jak na Krzywdzie, to bedzie mega porazka dla osob starszych, matek z wozkami i rowerzystow...
To chyba dawno tam nie byłeś, lub bywasz sporadycznie. Park jest w fatalnym stanie. Koszenie trawy to nie jest dbanie o park. Chojniak i przyjaciele wraz ze szwagrem co wygrał przetarg na oczyszczanie nie interesowali się tym parkiem przez 8 lat.
Nie jestem wyborcą Chodnika i przyjaciół od koryta, ale ten par wymaga rewitalizacji. Zastanawia mnie jednak fakt, że nigdzie w publikacjach nikt nie mówi, że będą wycinać tam drzewa, czy po takiej wycince to będzie jeszcze park? czy może pustynia z chodnikami?
Do DDD. Skoro uważasz ,że Park Poniatowskiego jest zadbany to chylę czoło przed twoją spostrzegwczością...Jak zwykle w takim mieście jak Piotrków "inwestycja goni inwesrtycję". Tylko zaczyna się te inwestyccje od małych uliczek...Dlatego taka Sikorskiego i Roosvelta ciągle czekają na remont....Kto podejmuje te decyzje?
Firma Limba ma ciekawe opinie w internecie:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,851501
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!