metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marku... ~Marku... (Gość)05.06.2018 21:59

Rozliczyliście się z podatku , przecież kasa była dana na komunie, oto film nagrany

30

Emil_Włodzim ~Emil_Włodzim (Gość)06.06.2018 06:55

Ktoś kto krytykuje Pana Marka Mazura a chwali w jakiś sposób Pana Wojciecha Ostrowskiego chyba nie miał nigdy okazji porozmawiać z jednym i drugim. Przepaść to mało powiedziane. Tuszowanie własnej niekompetencji, braku zdolności do zarządzania zespołem ludzkim jakim są urzędnicy miejscy, brak współpracy z Radą Gminy, itd.itd., niczego już nie zmieni przed wyborami. Następca Pana Burmistrza odziedziczy niezły pasztet i nie jednego trupa w szafie. Szczerze się dziwię jak słyszę ile osób chciało by piastować to stanowisko. Powodzenia.

135

Milord ~Milord (Gość)06.06.2018 07:19

Mam nadzieję, że wygra PiS w Sulejowie, w powiecie i województwie.

410

Bolek ~Bolek (Gość)06.06.2018 07:43

Z Panem Ostrowskim coś się porobiło, to był inny człowiek, jak dostał się do koryta to szaleje i kuma się z pisiorami, żal mi tego Sulejowa, a była jakaś nadzieja?

152

gość ~gość (Gość)06.06.2018 23:13

Brawo dla burmistrza!!! Walczy do końca o swoje.

311

gość ~gość (Gość)05.06.2018 18:17

Pan ostrowski pogrążył nasze miasto na amen. Czas na zmiany

2512

Buta i arogancja ~Buta i arogancja (Gość)05.06.2018 20:43

Mam nadzieję, że buta i arogancja ekipy sprawującej obecnie władzę w Sulejowie już za 6 miesięcy się skończy!!! MZK - leży!!! Turystyka - Leży!!! S12 - leży!!! Pogłębianie Pilicy - leży!!! Inwestycje - leżą (poza placem w Sulejowie)!!! Drogi - sito!!! Kanalizacja - Leży!!! Wodociągi azbestowe - samo zdrowie!!! Szkoda, że wyszła taka kicha - teraz to jest Czas Na Zmiany!!!

224

Dokładnie ~Dokładnie (Gość)07.06.2018 19:40

Tak to jest jak radny z kępek wziął się za współrządzenie z WO. Ciekawe jak my mieszkańcy na tym wyjdziemy. Ponoć jeden komitet wyborczy już tworzą, oj ludzie... ratunku! !!!

83

gość ~gość (Gość)12.06.2018 10:10

Pierwszy Burmistrz z jajami!

38

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat