Tak to jest jak radny z kępek wziął się za współrządzenie z WO. Ciekawe jak my mieszkańcy na tym wyjdziemy. Ponoć jeden komitet wyborczy już tworzą, oj ludzie... ratunku! !!!
Mam nadzieję, że buta i arogancja ekipy sprawującej obecnie władzę w Sulejowie już za 6 miesięcy się skończy!!! MZK - leży!!! Turystyka - Leży!!! S12 - leży!!! Pogłębianie Pilicy - leży!!! Inwestycje - leżą (poza placem w Sulejowie)!!! Drogi - sito!!! Kanalizacja - Leży!!! Wodociągi azbestowe - samo zdrowie!!! Szkoda, że wyszła taka kicha - teraz to jest Czas Na Zmiany!!!
Z Panem Ostrowskim coś się porobiło, to był inny człowiek, jak dostał się do koryta to szaleje i kuma się z pisiorami, żal mi tego Sulejowa, a była jakaś nadzieja?
Mam nadzieję, że wygra PiS w Sulejowie, w powiecie i województwie.
Ktoś kto krytykuje Pana Marka Mazura a chwali w jakiś sposób Pana Wojciecha Ostrowskiego chyba nie miał nigdy okazji porozmawiać z jednym i drugim. Przepaść to mało powiedziane. Tuszowanie własnej niekompetencji, braku zdolności do zarządzania zespołem ludzkim jakim są urzędnicy miejscy, brak współpracy z Radą Gminy, itd.itd., niczego już nie zmieni przed wyborami. Następca Pana Burmistrza odziedziczy niezły pasztet i nie jednego trupa w szafie. Szczerze się dziwię jak słyszę ile osób chciało by piastować to stanowisko. Powodzenia.
Rozliczyliście się z podatku , przecież kasa była dana na komunie, oto film nagrany
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!