A co z rodowitym piotrkowianinem który 6 długich lat czeka na przydzial mieszkania,placu podatki od wielu lat i co roku odnawia podanie o przydzial i od urzędników słyszy ze nie wiadomo kiedy dostanie mieszkanie... A tu proszę odnaleźli sie jacyś rodacy i dostana własne M i na pewno socjal nobo z czegos musza zyc... Ja wychowalem sie na 24m w siedem osób i urzędnicy zamiast pomoc biednej wieloosobowej rodzinie to potrafili straszyć matkę ze jej dzieci odbiorą bo nie ma warunków.tak tak właśnie myślę a to dlatego ze właśnie ja ze swoja rodzina czekam na przydzial juz 6 lat i co? I gowno zamiast placic czysz place za wynajem czyli i tak place czynsz ale i odstepne które nie jest male... Ja sie pytam dlaczego skoro jestem z Piotrkowa,urodzilem sie tutaj urzędnicy zmuszają mnie do tego bym za swoje ciężko zarobione pienia musial utrzymać siebie swoja rodzinę ludzi od których wynajmuje mieszkanie a z podatków jakiś niby krewniacy maja dostać wyremontowane mieszkanie...
Prace znajdą na magazynach Kauflandu. Albo jakiegoś innego magazynu bo nic innego w Piotrkowie nie ma.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!