Jakiś czas temu chciałam sobie skrócić drogę i wjechać do Piotrkowa przez S8 od Rakowskiej. No i niestety trafiłam dzień, jak naprawiali dziury. Normalnie droga zajmuje poniżej 10min. Stałam w ogromnym korku na S8 przez około 1,5h. Tyle też spóźniłam się do pracy. Wiem, że muszą naprawiać, ale taką Rakowską w środku lasu spokojnie by mogli w nocy, bo tam prawie nie ma domów mieszkalnych.
Japończycy potrafią a ktoś kiedyś dawno temu mówił, że miała być druga Japonia u nas. https://tvn24bis.pl/ze-swiata,75/dziura-w-drodze-w-japonii-zalatana-w-dwa-dni,692224.html
Ludziom przeszkadza jak o 5.00 rozladowuje się auto z towarem w sklepie, przeszkadza jeden samolot nad miastem... A niby zgodziliby się na nocny remont dróg...
Jaki włodarze takie roboty dróg w Piotrkowie. Dno dna. Taki remont ulicy jak Woj. PÓŁ. robi się przez 4 dni w dużym mieście, dzień i noc i ma być oddane na wtorek rano.
Drogi w Piotrkowie to obraz nędzy i rozpaczy, ciężko znaleść kawałek dobrej drogi, nawet "nowe" rondo sulejowskie juz ma koleiny oraz zapadnięcia.
MZK - remonty dróg tylko nocami!!! Taj jest wszędzie i u naszych sąsiadów!
Firma od remontów stawia na ilość a nie na jakość. Efekty jest taki że Łata w drodze wylatuje po tygodniu!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!