smogu, smogu,
już stężenie spalin przekracza kilkakrotnie dopuszczalne normy
Przyjdzie lato i upały, bezwietrzne dni.......
Czy aby doctor jest przygotowany na takową sytuację??
Możemy - ale to nie znaczy że musimy!
I tu się zastanawiam - czy wykonawca nam ułatwi czy utrudni przeprawę przez Luciążę?
Panowie - za dużo niedomówień w tych informacjach - nikt nie czyta przed opublikowaniem?
W styczniu była inna gadka: http://www.epiotrkow.pl/news/Prace-na-osemce-odbywaja-sie-zgodnie-z-planem,6296
Połowa roku to przełom czerwca i lipca, a nie sierpień.
I tego słowa było mi brak.
W prawo, czyli w lewo (w prawo o 270 stopni na ślimaku). Zwykły skręt w prawo wyprowadzi nas na Al. gen. Sikorskiego, ale w kierunku Bełchatowa.
Podziękujmy naszemu prezydentowi, który na etapie budowy wiaduktu na ul. Wierzejskiej nie pomyślał o zjazdach na ul. Miast Partnerskich albo chociaż na ul. Podleśną. Można było też zrobić jakiś łącznik od ul. Broniewskiego, ale po co - przecież "Można lepiej, bo kocham Piotrków". A ciemny lud niech jeździ w koło przez Jeziorną i marnuje czas i pieniądze, emitując przy tym dodatkowy hałas i spaliny.
Jest jeszcze inna możliwość - droga gruntowa mniej więcej w połowie odcinka między ul. Wyzwolenia a wiaduktem - dochodzi do ul. Wolborskiej w pobliżu skrzyżowania z ul. Rakowską. Ze 2 razy tamtędy osobówką jechałem.
To wszystko zależy od tego jakim kalendarzem się posługujesz.
Do Piotrkowianina - jako eksperta - dlaczego od jakiegoś czasu ulica Kleszcz jest "ślepa" ? Autentycznie tego nie wiem.
Też nie wiem, ale mogę przy okazji sprawdzić.
Ktoś sobie zastawił drogę i postawił tabliczkę TEREN PRYWATNY ;)
Serio? A w którym miejscu? Jakaś prywata się w naszym mieście szerzy, a urzędasy nad tym nie panują. Np. na ul. Śląskiej przy Wiślanej prawdopodobnie właściciel narożnego domu stawia płot na chodniku, a UM nie reaguje:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!