Mam pytanie: w jakim rejonie miasta mieszka Pan Dziemdziora?
Podzielam pytanie rozmówcy: co z Żelazną? A ja dodam co z Wojska Polskiego.
Z tymi zatokami przy pl. Litewskim to dobre. Przychodnia nowego radnego musi mieć zatoki.
ja widzialem jak na wysokosci stacji kontroli pojazdow kosciowi wpadlo tylnie kolo w dziure to utwal kolo razem z amortyzatorem i cala reszta
ciekawe kiedy sie wezma za ulice częstochowską jest dziura na dziurze-po prostu masakra!!!
Uprzejmie informuję, że jestem radnym w IV okręgu wyborczym i jest to północno zachodnia część miasta, jeszcze rok temu mieszkałem w wieżowcu koło pętli MZK , która znajduje się przy ul.Słowackiego a teraz mieszkam w południowo zachodniej części miasta. Adres mailowy do mnie : dziem.janek@interia.pl i telefon 603-924481. W razie potrzeby służę dalszymi informacjami i pomocą.
Co za baran akceptuje tak debilne decyzje o remontach dróg ?!
W stanie krytycznym są ulice:
Roosvelta i Żelazna oraz wylotówka na Bełchatów i to one powinny być remontowane, a nie jakieś dojazdy na zachrystię do księdza na kolana kuźwa mać.
A co z wojska polskiego Przecież tam na całej długości ulicy jest masakra 6km Nikt tego nie widzi Mam wrażenie że tym miastem rządzą debile
Jeden powie że masz rację, inny że się mylisz.
Faktem jest że na wszystko kasy nigdy nie starczy, tym bardziej, że miasto ma olbrzymie długi które musi spłacać
ale w tym wszystkim nie rozumim tego dojazdu do koscioła od ul jagiellonskiej. do ktorego ?? do nieczynnego białego kosciółka ?? po co wywalac 100tys na cos takiego?? chyba sa pilniejsze remonty !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!