Może to ja jestem jakiś niedzisiejszy, ale mam problem ze zrozuminiem, dlaczego remont na obiekcie wykorzystywanym przez szkoły zaczyna się we wrześniu.
jak by zaczynał się w lipcu to by pewnie padło pytanie czemu w wakacje. w cywilizowanym świecie taki remont trwał bym max 3 dni. u nas (polsha) obiekt zamknięty to znaczy, że są mniejsze straty więc po co się spieszyć
Bo "zarządza" tym obiektem koleżka prezia Chojniaka, pogromca psa Taysona, niejaki dyrektor Leszek Hainzel vel balonik, którego przygotowanie do zarządzania takim obiektem jest zerowe.
A kiedy wymiana starego rozsypującego się sprzętu na siłowni damskiej w OSiR na ul. Belzackiej? Czy konkurencja ma się cieszyć?
dobrze bo te sauny to tragedia były...a czy musi trwać aż miesiąc taki remont...? i dobrze że teraz przynajmniej w wakacje można było popływać...
musi,później zrobi się festyn,Ocet kogoś poszarpie i będzie git.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!