A kiedy będzie robiona w Piotrkowie Trybunalskim ulica Geodezyjna? Zapytowuję po raz n-ty. Jak będzie nowy prezydent miasta?
powinno być to robione jednocześnie z basenami, bo później wiedzie ciężki sprzęt żeby wybudować baseny i zniszczy dopiero co wyremontowaną ulicę
Po co baseny? Basen jest na ryneczku.Tam nie powinno być wody, a jest. W basenach powinna być, ale czy będzie, to eie wiadomo? Ta ekipa czego się nie dotknie, to spartoli. Krzywda, rondo AK Dmowskiego, Żelazna, Ryneczek, Ciepłownia przy Rolniczej. oszczymurek w rynku Trybunalskim, biblioteka, zwana szumnie mediateką.
Wszedłem tu tylko poczytać komentarze. Jak zawsze sami fachowcy w każdej dziedzinie. Niesamowite pomysły, wyobraźnia i kreatywność.
Jakie baseny?. Zejdźcie na ziemię. Odkryty basen będzie w użytku dwa miesiące w roku a dokładać do niego z miejskiej kasy trzeba będzie cały rok. Mało inwestycji czeka latami na realizację np. Roosvelta, Żelazna. Park Poniatowskiego też ubogi woła o nasadzenia krzewów.
Po drugie jak chcecie pomieścić przy Żwirki te wszystkie samochody. Już teraz jest armagedon jak przyjeżdżają trenować piłkarzyki. Pozastawiane chodniki, rozjeżdżone trawniki jak leci, straż miejska już od dawna przestała reagować. Nie ma jak przejść z wózkiem. Trzeba maszerować środkiem ulicy bo nie ma innej możliwości.
Na koniec zostaje góra śmieci na ulicy po klientach OSIRU. Na terenie stadionu potrzebny jest na cito dodatkowy parking lub druga opcja parking/wejście od ul. Parkowej. Czy w tym mieście nie ma gospodarza, który dostrzegłby tak oczywiste rzeczy???.
W nawiązaniu do wypowiedzi pana Tadeusza dotyczącej drogi między Piotrkowem a Kołem, to ja już dawno pisałam o szaleńcach tam jeżdżących, a teraz gdy jest położony nowy asfalt, jeżdżą szybkością prawie ponad dźwiękową. Niedawno "podwiesiłam" się pod jednego, jadącego do Koła,to na liczniku miałam 140 km/godz. Myślicie, że zwolnił w Kole? A skądże! Mieszkańcy Koła ustawili banery przed wjazdem do tej miejscowości z napisem "Kierowco zwolnij", proszą. Ale jak mają je widzieć, skoro drogowe oszołomy jeżdżą na złamanie karku? W tej sytuacji proponuję ustawić między Piotrkowem a Kołem znaki drogowe "Zakaz jazdy rowerem" dla bezpieczeństwa rowerzystów, którzy mogą stracić zdrowie albo życie. Bo tragedia wisi tam na włosku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!