metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tupolew 154M ~Tupolew 154M (Gość)12.10.2023 11:17

A spec od katastrof budował tą drogę???wszechstronny...

111

Jórek Ogurek ~Jórek Ogurek (Gość)12.10.2023 14:20

Ale czasów dożyłem. Dobrze, że taka szeroka ta droga bo by się nie pomieścili, brakuje tylko księdza z kropidłem.

100

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)12.10.2023 14:24

A co z betoniarnią na Wroniej?

31

Róża ~Róża (Gość)12.10.2023 15:42

Jakby tych panów że zdjęcia nie trzeba było utrzymywać, to by można bylo trzy takie drogi zrobić.

71

Dziękujemy ~Dziękujemy (Gość)12.10.2023 15:43

I to jest partią na którą zagłosujemy

15

j. ~j. (Gość)12.10.2023 19:38

Droga jest O.K., ale... Przy okazji taka refleksja:Zawsze przy takich okazjach tak jest, że ktoś przecina wstęgę, wygłasza piękne przemówienie, może nawet sobie przypisze zasługi, że coś tam zostało wybudowane, później oczywiście zazwyczaj jest uroczyste przyjęcie dla takich ważniaków, a gdzieś w ostatnim rzędzie na tej uroczystości stoi ktoś, kto wykonał ogrom pracy, żeby było w ogóle co otwierać. Ale... niektórzy wiedzą, jak tu się w życiu ustawić, żeby to ktoś inny się naharował i sobie tylko przecinać wstęgi, pięknie przemawiać itd..... Wiem coś o tym, bo... sam nie tak dawno stałem w tym ostatnim rzędzie i rzygać mi się chciało, kiedy musiałem brać udział a w tej smutnej uroczystości urządzonej specjalnie dla kogoś, kto sobie przyjechał z W-wy żeby przeciąć tą wstęgę i później ucztować w specjalnie wynajętej dla niego knajpie!

30

Alf ~Alf (Gość)12.10.2023 16:31

Na tej trasie poznałem swoją żonę

31

lol ~lol (Gość)12.10.2023 13:54

Maciar cokolwiek ma wspólnego z tą drogą czy robi sobie tylko kampanię wyborczą na cudzej pracy?

111

mnopr ~mnopr (Gość)12.10.2023 19:58

Napiszcie skąd pochodzi 7 milionów dofinansowania, żebyśmy się dowiedzieli do kogo dołożył się powiat i gmina

30

antyZZZ ~antyZZZ (Gość)13.10.2023 05:40

Pan i Władca Facebooka bryluje. Czy on wogóle pracuje? Co on robi w godzinach pracy? Inny za takie wyjście z pracy dostał by zwolnienie z winy pracownika. Krzysztof Ibisz województwa łódzkiego sobie na wiele pozwala. Trzeba zdecydowanie to rozliczyć.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat