metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
. ~. (Gość)27.08.2014 19:49

Tak remont tej ulicy w tym momencie jest zbędny. Remontu wymaga ulica Śląska, która też jest w ciągu DK91.

60

ja ~ja (Gość)27.08.2014 20:14

"P51" napisał(a):
najwięcej nich było

???????:):)))

20

pytong ~pytong (Gość)27.08.2014 20:55

Taki cyrk tylko we wsi Piotrków,zapraszamy.

72

lumos2 ~lumos2 (Gość)27.08.2014 22:25

Dziwne są te remonty i przebudowy ulic prowadzone przez Urząd Miasta. Robią, robią, a jak co do czego to jeździ się po dziurach. W samym centrum ulica Sienkiewicza woła o pomstę do nieba! Wojska Polskiego - tragedia! Aleje Cmentarne - wizytówka miasta!!!!! Codziennie na różne pogrzeby przyjeżdżają ludzie z całej Polski i takiego syfu jak tam to ze świecą można szukać! Nie da się przejść chodnikiem bo sprzedawcy zniczy zajmują cały chodnik, nie można bez podskakiwania przejechać bo dziura na dziurze i dziurą pogania. Można wymieniać i wymieniać, a miasto i tak znajdzie jakąś uliczkę na peryferiach, którą koniecznie trzeba będzie zrobić dla jakiegoś ziomka, radnego.

82

Tomek ~Tomek (Gość)27.08.2014 23:04

Nawet mój pasek się załapał

30

as ~as (Gość)27.08.2014 23:21

Ale brzydki ten szary samochód z prawej.

20

Obcy ~Obcy (Gość)27.08.2014 23:25

"kierowca" napisał(a):
~kierowca (Gość)12 godzin temu, 11:11z tego co pamiętam to wykonawca drogi (PEUK S.A.) dawał 15 lat gwarancji na nawierzchnię - jak ten czas szybko leci

Zgodnie z tym, co napisano w tym artykule:
http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/rusza-pozimowa-naprawa-drog
Skłodowskiej-Curie była już remontowana w 2012r

30

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.08.2014 23:43

Cytuję:
- Poprzedni remont ulicy Skłodowskiej-Curie wykonywany był w 1998 roku, czyli około 16 lat temu. Stan nawierzchni wymagał odnowy. Dlatego jeśli pojawiła się możliwość dofinansowania, miasto o nie wystąpiło. Otrzymaliśmy ponad 300 tysięcy złotych na remonty właśnie tej ulicy i ulicy Krakowskie Przedmieście - mówił Ryszard Żak z Zarządu Dróg i Utrzymania Miasta.

A kiedy był remont ul. Wojska Polskiego na Ryneczku?
W tym ZDiUM-ie to jakieś mądre inaczej głowy siedzą: http://www.zdium-piotrkow.pl/utrudnienia.htm

Cytuję:
Na terenie miasta Piotrkowa Trybunalskiego w dniu 27.08.2014 r. będą prowadzone następujące roboty:

1. Przebudowa ul. Broniewskiego na odcinku od ul. Wyzwolenia do ul. Krasickiego.
2. Budowa zatok postojowych dla samochodów osobowych oraz przebudowa chodnika na
ul. Szkolnej.
3. Remont nawierzchni chodnika i zjazdów przy ul. Dmowskiego w rejonie Szkoły Podstawowej nr 13.
4. Remont nawierzchni jezdni w ciągu drogi krajowej nr 91 na ul. Krakowskie Przedmieście na odcinku od ronda do ul. Morgowej.
5. Remont nawierzchni jezdni w ciągu drogi krajowej nr 91 na ul. C. Skłodowskiej na odcinku od ul. Wojska Polskiego do Ronda Sulejowskiego.

Tak jak by ul. Marii Skłodowskiej-Curie miała dalszą część poza ww.

30

MI-HAU ~MI-HAU (Gość)28.08.2014 08:33

A co z remontem POW. 2 tyg temu było otwarcie huczne, dużo octu a w chwili obecnej ciągle jest objazd i stoją znaki zakazu ruchu??? - Prawie jak na Zalesickiej od nr 66 wzwyż.

40

P51 ~P51 (Gość)28.08.2014 10:26

"ja" napisał(a):
???????:):)))

Ojtam-ojtam...;-)
Jasne,że "ich",ale paluszek mi się "omsknął" po klawiaturze z emocji ;-)

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat