A wiecie co się dzieje na ul.Rolniczej w godz.7-9 i 15-17???? Korki ze wszystkich stron! Przejazd zamykany na 10 min przed przejazdem pociągu i stanie po pół godziny aż będzie otwarty! Wiecznie spóźniony do pracy, dzieci do szkoły- nie da się przewidzieć,ile zajmie pokonanie krótkiego odcinka drogi!!!To są fakty, kto jeździ tamtędy ten wie, o czym piszę!
Czy praca przy tej inwestycji trwa na dwie zmiany ? Pytam bo nie wiem, pieszo tamtędy nie chodzę. Jeżeli nie, to jest to sposób na skrócenie czasu inwestycji.
Poza tym wyłączyć światła na WP/POW ewentualnie zostawiając WP/Dąbrowskiego, a na skrzyżowaniu Słowackiego/AK w godzinach szczytu przydałby się policjant do kierowania ruchem. Pytanie tylko czy są tacy sprawni w naszej komendzie. Przy okazji byłaby sposobność ukarania kierowców za brak umiejętności.
Reasumując dotychczasową dyskusję: Miasto zamknęło ważną ulice, a wy Piotrkowianie sami sobie radźcie. Miasto nie poczyniło ŻADNYCH działań usprawniających w związku z tą sytuacją.
Ciekawe kiedy racza wyremontować rossvelta bo na ścieżkę rowerową na wroniej to jest stać i inne remnty drug a a na remont Roosevelta to już nie ma funduszy i cisza a podatki to najlepiej im płacić. Masakra to co się dzieje w piotrkowie
Ludzie, za przeproszeniem, szukacie miodu w d***. Nigdy się Wam nie dogodzi. Jak dziury w drodze to gadacie, że nic nie robią, jak remotują to afera bo korki. We wszystkich miastach tak to wyglada i nie da się uniknąć korków. Kto chce ten znajdzie sposób, żeby je ominąć. Ja jakoś sobie radzę. Ale najlepiej to po prostu wszystko i wszystkich krytykować.
To jest tak jak w mieście robi się na łapucapu byle tylko zabłysnąć jaki to jestem dobry Prezydent. Najpierw Mediateka na kredyt a teraz remont głównej ulicy w tym samym czasie gdy jest budowa autostrady A1. Ciekawe z czego zrobi remont Ciepłowni i za co kupi autobusy do MZK?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!