metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
tutaj ~tutaj (Gość)23.07.2012 22:03

Szkoda, że spudłowałam. Zdarza się. W łazience czytam i "...czytając w wannie tracę wzrok...".
Oczywiście, łazienka nie jest jedynym miejscem, w którym czytam, chociaż tam mam nieprawdopodobny komfort: nikt nie ma prawa mi przeszkodzić i czegokolwiek się domagać; okno wychodzi na bez...
Mówisz:

"P51" napisał(a):
Życie w epoce komputerów nie zwania od bycia porządnym człowiekiem.Człowiekiem,który jak coś robi,to dba każdym zmysłem o to, by zrobić to dobrze. Jeśli nie jest w stanie zrobić czegoś dobrze, to niech spróbuje czegoś innego.Może znajdzie swoje miejsce w życiu...?

To zależy. Są bary szybkiej obsługi i restauracja w hotelu Negresco. Wierzę, że dziennikarze naszego piotrkowskiego portalu dają z siebie wszystko. To znaczy - to co mogą. Albo i nie, bo nikt ich nie motywuje, a ci, którzy się źle czują czytając ich teksty się nie liczą. Cała bieda w tym, że większość z nas naprawdę lubi Piotrków i zwyczajnie się wstydzi.

00

4 x che! ~4 x che! (Gość)23.07.2012 22:32

"tutaj" napisał(a):
Wierzę, że dziennikarze naszego piotrkowskiego portalu dają z siebie wszystko.

Che!

"tutaj" napisał(a):
To znaczy - to co mogą.

Che! Che!

"tutaj" napisał(a):
Albo i nie, bo nikt ich nie motywuje, a ci, którzy się źle czują czytając ich teksty się nie liczą.

Che! Che! Che!

"tutaj" napisał(a):
Cała bieda w tym, że większość z nas naprawdę lubi Piotrków i zwyczajnie się wstydzi.

Che! Che! Che! Che!

00

tutaj ~tutaj (Gość)25.07.2012 16:44

Dziękuję Ci ~4 x che! Dziwnie poczułam, ze jesteś po tej samej stronie muru. Serio.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga25.07.2012 21:46

"tutaj" napisał(a):
Dziękuję Ci ~4 x che! Dziwnie poczułam, ze jesteś po tej samej stronie muru. Serio.

Dobrze, że nie murka. ;)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat