Czy ktoś z internautów wie gdzie można dokonywać opłat za te "nieszczęsne śmieci"?
Jak się składało deklaracje to dawali karteczke z kontem. Czas do 15 każdego miesiąca.
Na poczcie, w banku, przez internet... Ważne oby pieniądze w terminie dotarły na wskazany nr konta bankowego.
Ja wiem :)
Czy cena za smieci we wszystkich sektorach bedzie taka sama? Przeciez to jedno miasto.
Czyli do 1 sierpnia bedziemy tonac w smieciach. Ale z tym JUKO cos smerdzi jak te odpady co odbierają. Jak mogla wygrac firma co nie ma zaplecza (smieciarki, kosze do segregacji i te nie segregowane) i ta cena. Prwnie wlasciciel JUKO zarobi 5x tyle na samch surowcach wturnych. I dlatego dal tak niska cene bo zwietrzyl "śmierdzący interes"
A ja mam pytanie takie.Czy Remondis dostarczy pojemniki w sierpniu mieszkańcom trzeciego sektoru?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!