Co roku liczba mieszkańców zmniejsza się o kilkaset osób, a jednocześnie na każdym kolejnym finale WOŚP jest coraz więcej wolontariuszy. Przy tych trendach to za jakiś czas liczba wolontariuszy będzie równa liczbie mieszkańców, czyli wszyscy będą zbierać do puszek. I będą tysiące pustych puszek, no bo kto wtedy będzie wrzucał? ;)
Akurat sepsa zdarza się rzadko. Może zamiast zbierać na to miliony, wystarczy przywrócić stare tanie i sprawdzone metody leczenia sepsy, które obecnie są uznawane za niezgodne z procedurami i zakazane? Tak, mam na myśli wlewy dożylne z askorbinianu sodu.
Jak się zmieni "naczelny dyrygent tej orkiestry WOŚP", to wówczas zastanowię się nad wpłatą. Ja od wielu lat wspomagam CARITAS POLSKA a także innych potrzebujących, których znam potrzeby.
Organizuje radny Cecotka? Niedawno radni przyznali sobie astronomiczne podwyzki.
Naczelny Sąd Administracyjny PRAWOMOCNIE stwierdził, że fundacja wośp i Jerzy Owsiak nie wykonali wyroku WSA w zakresie udzielania informacji publicznej dotyczącej "konkursów ofert"! Zgodnie z prawem fundacja wośp powinna być wykreślona z OPP i sprawa powinna trafić do prokuratury.
A ja tak siedzę i czytam od paru lat tą zawiść. Kiedyś się spinalismy razem w różnych inicjatywach a teraz co? Zobaczcie jak skłócili ludzi ci co biją kasę i władze dzierżą. Mali się biją a garstka bogaci,to zróbmy jak w USA. Płacę to mam ubezpieczenie, Niemcy wierzę to place na mą wiarę daje komu chce jak mnie stać. Niech każdy płaci na to co jest jego potrzebą a nie zmusza resztę społeczeństwa do swoich potrzeb.
Na sepsę najlepsza jest witamina C w płynie podana dożylnie, ale kto to zrobi z medyków bio..fa..rmy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!