metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gigi ~gigi (Gość)16.09.2017 16:28

dejta spokój z manufakturą .. a kibiców tyle ilu klientów

36

obiektywny piotrkowianin II ~obiektywny piotrkowianin II (Gość)16.09.2017 20:42

Oczywiście że jest progres i należy dążyć by utrzymywał się corocznie. Cieszę się z nowego rekordu stadionu 60 m w rzucie oszczepem kobiet i liczę na nowe rekordy w pozostałych konkurencjach lekkoatletycznych dorównujące poziomem. A swoją drogą należałoby wskrzesić tradycję prasy piotrkowskiej sprzed wielu lat - coroczne publikowanie rekordów miasta, listę najlepszych wyników co nie wątpliwie wpłynie na wzrost popularności lekkiej atletyki.

30

~Niuans2 ~~Niuans2 (Gość)16.09.2017 21:01

Uwaga odnośnie głównej konkurencji mitingu czyli oszczepu kobiet należałoby by chyba by wśród konkurentek gwiazdy Marceliny znalazło się kilka zawodniczek na poziomie przynajmniej zbliżonym do 50 m bo rzucały tam dziewczyny w taki sposób, że można było odnieść wrażenie że robią to pierwszy raz w życiu, nie chodzi już nawet o odległość (rzędu rekordu świata mężczyzn w pchnięciu kulą) ale pozycję oszczepu w momencie wyrzutu - grot w niebo, tył oszczepu w ziemie. Ale to przecież nie wina organizatorów tylko poziomu szkolenia, może by tak wykorzystać możliwości trenera Witka i zrobić z Piotrkowa kużnie talentów w oszczepie.

10

Znaffca :D ~Znaffca :D (Gość)16.09.2017 21:20

Śliczna dziewczyna, która wygrała konkurs rzutu oszczepem ;)

20

gość ~gość (Gość)16.09.2017 21:23

Fajna pani na foto

60

gworek ~gworek (Gość)16.09.2017 16:30

już widać progres coraz więcej rynku przejmują huindusi i chinole kilka lat i kicha i bessa

44

Strzelający ~Strzelający (Gość)16.09.2017 21:27

Mi się podobało, widziałem mitingi w Warszawie, a o naszym jak się dowiedziałem to musiałem obejrzeć. Tym bardziej, że mamy takiego producenta. Promocja sportu, zdrowego trybu życia jest bezcenna. Dzieci należy wyganiać sprzed komputerów właśnie w taki sposób. Plus dla organizatorów i za pomysł.

20

gość ~gość (Gość)17.09.2017 01:59

Ja tez dzis byłem na mitingu tyle ze AA.Nie pomógł.

20

loko ~loko (Gość)17.09.2017 12:22

Tylko Kamil Majchrzak jest w stanie reklamować nasze miasto Piotrków Trybunalski i tylko dla Niego hajs się należy :D

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat