Oczywiście że jest progres i należy dążyć by utrzymywał się corocznie. Cieszę się z nowego rekordu stadionu 60 m w rzucie oszczepem kobiet i liczę na nowe rekordy w pozostałych konkurencjach lekkoatletycznych dorównujące poziomem. A swoją drogą należałoby wskrzesić tradycję prasy piotrkowskiej sprzed wielu lat - coroczne publikowanie rekordów miasta, listę najlepszych wyników co nie wątpliwie wpłynie na wzrost popularności lekkiej atletyki.
Uwaga odnośnie głównej konkurencji mitingu czyli oszczepu kobiet należałoby by chyba by wśród konkurentek gwiazdy Marceliny znalazło się kilka zawodniczek na poziomie przynajmniej zbliżonym do 50 m bo rzucały tam dziewczyny w taki sposób, że można było odnieść wrażenie że robią to pierwszy raz w życiu, nie chodzi już nawet o odległość (rzędu rekordu świata mężczyzn w pchnięciu kulą) ale pozycję oszczepu w momencie wyrzutu - grot w niebo, tył oszczepu w ziemie. Ale to przecież nie wina organizatorów tylko poziomu szkolenia, może by tak wykorzystać możliwości trenera Witka i zrobić z Piotrkowa kużnie talentów w oszczepie.
już widać progres coraz więcej rynku przejmują huindusi i chinole kilka lat i kicha i bessa
Mi się podobało, widziałem mitingi w Warszawie, a o naszym jak się dowiedziałem to musiałem obejrzeć. Tym bardziej, że mamy takiego producenta. Promocja sportu, zdrowego trybu życia jest bezcenna. Dzieci należy wyganiać sprzed komputerów właśnie w taki sposób. Plus dla organizatorów i za pomysł.
Tylko Kamil Majchrzak jest w stanie reklamować nasze miasto Piotrków Trybunalski i tylko dla Niego hajs się należy :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!