Za karę będą odsiadywać wyrok w ciepłej celi na koszt m.in. osób, których oszukali. Sprawiedliwość!
Ja już nie żałuję oszukanych ludzi. Od tylu lat trąbi się o tego typu oszustwach i jeszcze znajdują się naiwniacy.
Bank powinien w jakimś stopniu wziąć odpowiedzialność za te oszustwa Ci oszuści w jakiś sposób wchodzą w posiadanie danych o klijencie banku.
Myślałam, że osoba będąca w stanie uzbierać 650 tys jest bardziej rozgarnięta...
Mi też już nie żal tych nabitych w butelkę ludzi.Byli na tyle mądrzy, że uzbierali w życiu kupę kasy (na co im na stare lata takie kupy pieniędzy?), a później na tyle nieroztropni, że dają te pieniądze w prezencie cwaniakom. Od lat się o tym trąbi, nawet policjanci z ambon o tym czytają i nic to nie pomaga. W ramach "Dobrej rady" proponuję polskiej władzy o zaapelowanie do ojca dyrektora, aby codziennie jego radio Maryja i telewizja Trwam trąbiły emerytom i rencistom o tym niebezpieczeństwie. Zwróciłbym się do ojca Tadeusza osobiście,ale jestem cienkim Bolkiem (proszę nie mylić mnie z grubym Bolkiem) i mnie nie posłucha.
I w ogóle pracownicy banku nie mają z tym nic wspólnego????, bandziory zwyczajnie kolesia wytypowali... Eh ta współczesna uczciwość
Karać jeszcze raz karać dopóki nie oddadzą forsy I nie naprawią przygody nawet dożywocie i wtedy będzie święty spokój
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!