Byłem,widziałem i jestem zdania,że to był pierwszy mecz Piotrkowianina taki jaki być powinien zawsze.Taka wygrana robi wrażenie.Ale z ocenami poczekam do soboty i meczu z Opolem.Tam poznamy prawdziwą wartość drużyny.
Co to za mecz,co to za poziom? To taki mecz jakby nasza Polonia grała z Przygłowem.
W rozgrywkach Piłki Ręcznej są trzy stopnie rozgrywek tj.II liga, I liga, Extraliga. Polonia gra w klasie okręgowej,czyli na poziomie trzeciego stopnia rozgrywek {"B" kl,"A"kl, klasa okręgowa}Właśnie Polonia to odpowiednik extraligi.Ja uważam,że piłka ręczna męszczyzn i kobiet to takie dojenie kasy i tyle w tym temacie.
lopez przygłowie... w recznej jest tez 3 liga.mądrujesz sie a nic nie wiesz.a doic to mozesz isc krowy w swoim przygłowie.to jak polonia gra na poziomie ekstraligi to dlaczego nie gra w lidze mistrzów?? a taka wisła kraków to powinna grac w jakiejs kosmicznej lidze jesli jest tyle nad poziomem odpowiednim do ekstraligi w recznej???no no lopez ty znaffco...
A co Piotrkowianin grał w lidze mistrzów? Kiedy? Piłka nożna ma 9 spoziomów rozgrywek od kl "C" do Ekstraklasy, i to już pokazuje jak duża jest rywalizacja, a szczypiorniak tylko 3. Polonia górą!
nie no lopez wymiata...gosc jest megainteligentem!!!caly piotrkow sie z ciebie smieje!!!i wejzcie juz mu nie piszcie bo tacy ludzie to poprostu powinni byc olewani...
Twój tekst o "olewaniu"bardzo żle świadczy o tobie i ujawnia,że jesteś zakompleksioną osobą i masz problemy ze swoją osobowością.Polonia górą!
Wiesz, Lopez nigdy Cię nie krytykowałem,ale brednie wygadujesz.Jeżeli tak bardzo Cię razi,że zawodnicy Piotrkowianina i zawodniczki Piotrcovii dostają stypendia z miasta,to załóż drużynę piłki nożnej(ewentualnie przejmij stery w Concordii lub Polonii,możesz sprowadzić zawodników Wisły Kraków-do wzięcia Patryk Małecki) i dać im 2000 zł brutto stypendium.Chętnie przyjadą do Piotrkowa.Nie rozumiesz podstawowych zasad finansowania sportu.W obecnych czasach pomoc z miasta jest bezcenna i pozwala klubom funkcjonować.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!