Fajerwerki lepsze niż w Sylwestra :) Na początku zwykle amatorskie, jednak single shoty ładunki chyba 4-5 calowe ( te wielkie rozgrywki na koniec) zrobiły robotę. Dużo craclingu ( ten biały efekt) zapewne to txb 400. SUPER pokaż. :) Mimo że na początku myślałem, że użyte zostaną tylko fajerwerki klasy amat. :)
Smutne jest to ,że okrada się biednych ludzi wmawiając ,że to na szczytny cel przecież te obowiązki spoczywają na państwie które ma obowiązek zapewnić opiekę medyczną nad każdym z obywateli tego kraju a rządzący wyręczają się Owsiakiem o wątpliwej reputacji z PRL-u a sama jego fundacja to sposób jego na życie kosztem społeczeństwa .Skoro Owsiak może żebrać i nie płacić podatków to ja też zacznę zbierać dla siebie skoro jeden może to reszta też
Najbardziej mnie bawi jak ludzie komentuja cos o czym nie mają pojęcia. Nie znają przepisow dotyczących organizacji, pracy wolontariuszy, rozliczenia, ale juz barany wiedzą, że "coś nie halo z organizacja w naszym miescie". A wiecie, że to nie miasto organizowalo tę imprezę? Puszki byly do konca pod echo. W mniejszej ilosci(bo wolo musieli juz je oddac) ale byly. Kazdy kto chcial wrzucic to wrzucil i przestancie szukac dziury w calym. Sprobujcie swoich sił w przyszlym roku, zobaczycie jak łatwo przygotować i ogarnąć taką imprezę
Napewno nie obywatele bo WOŚP jest fundacją pozarządową a na plakatach były liga sponsorów i to oni za to zapłacili za co bardzo dziękuję.
Pani Ilono dla chcącego nic trudnego wystarczyło wysłać sms-a by wesprzeć WOŚP. Puszki od tygodnia były wystawione w Lidlu więc można było wcześniej coś wrzucić. Są jeszcze trwające aukcje.wosp.org.pl nawet nie trzeba nic kupować wystarczy cokolwiek wystawić niepotrzebnego by się dorzucić. A wszystkich malkontentom radzę w razie pobytu ich dzieci czy wnucząt w szpitalu by założyli ciemne okulary, bo się mogą przydać bo sprzętu z serduszkami jest sporo a to może zaboleć.
Koncert się zaczynał o 18 więc szłam przed 18. A mózgownicą może Pani ruszy, że są osoby które tego dnia pracują i nie mogą pójść o 13 z mężem do Focusa. I jeszcze organizatora szukać? Dużo moich znajomych szukalo wczoraj wolontariuszy jak się okazuje. Więc coś jednak nie tak z tą organizacja w naszym mieście.
Do @tu jest Polska, czy ty wiesz, że rekordów już nie ma od kilku lat... to mówienie przez media i oszusta Owsika, że "idziemy na rekord" jest tylko medialną i psychologiczną zagrywką pod frajerów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!