Trudny rejs? To jakiś żart. Podwyżki dostaliście po 100%. Pan Wójt i radna z Gomulina walczyliście jak lwy w tym roku...ale o podwyżki.
Jak droga nie była remontowana w Woźnikach, to Pan robił Pan spęd z ludźmi na sesji rady powiatu, można powiedzieć że nakręcał Pan ludzi. Jak powiat przygotował się do remontu to Pan blokujesz remont.
Zdecyduj się Pan Panie wójcie czego chcesz od życia.
A budowa chlewni na 30 tyś. w Oprzężowie? To w końcu zostało zablokowane, czy Pan Panie wójcie wyciszył żeby uspokoić ludzi? Czy po wyborach temat powróci?
A "katastrofa" budowlana w Rokszycach - dom ludowy? To został już od remontowany? Czy sprawa jest wyjasniona kto zawinił? Czy są wyciągnięte konsekwencje? Czy sprawa zamieciona pod dywany?
A i ja dołożę. A co z boiskiem w Krzyżanowie? Czy nadal stosowana jest na nim "uprawa ziół"?
A ten dużo większy apetyt, to na co jeszcze miał ? Podwyżkę dostał od sierpnia, więc samego wyrównania było około 50 tysięcy brutto. Jak widać apetyt wzrasta w miarę jedzenia. Niedługo pewnie będzie potrzebna kolejna inwestycja polegająca na poszerzeniu drzwi do jego gabinetu za jakieś niewielkie 20- 30 tysi. Boże widzisz i nie grzmisz.
A to pensja wójta i radnych nie powinna być uzależniona od pensji jaką zarabiają pracownicy urzędu gminy. To nawet za komuny nie było tak dużych różnic między dyrektorem zakładu a pracownikami. Wstyd i hańba dla Drozdka i radnych.
To 13 500 netto to jest bardzo dużo. Marzenie mieć taką pensję. Ja jestem kierowcą i pracuję po 14 godzin dziennie i zarabiam około 5 tysięcy netto. I nie mam do pomocy zastępcy wójta, sekretarza i skarbnika.
ludziom wiele nie pasuje, ale w tych komentarzach dość często chodzi o drogę powiatową Woźniki-Bogdanów. Przypadek? - nie sadzę. Chłopie mizerny - o koniecznym remoncie tej drogi mówi się kilkanaście lat, wójtem też jesteś już którąś kadencję i naprawdę nic przez te lata nie zdziałałeś. I pierdzielisz coś o jakimś rejsie na pokładzie!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!