metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_żart ~gość_żart (Gość)28.12.2021 10:32

Trudny rejs? To jakiś żart. Podwyżki dostaliście po 100%. Pan Wójt i radna z Gomulina walczyliście jak lwy w tym roku...ale o podwyżki.

70

goœć_maniek ~goœć_maniek (Gość)28.12.2021 10:36

Jak droga nie była remontowana w Woźnikach, to Pan robił Pan spęd z ludźmi na sesji rady powiatu, można powiedzieć że nakręcał Pan ludzi. Jak powiat przygotował się do remontu to Pan blokujesz remont.
Zdecyduj się Pan Panie wójcie czego chcesz od życia.

50

chlewnia w Oprzężowi ~chlewnia w Oprzężowi (Gość)28.12.2021 11:45

A budowa chlewni na 30 tyś. w Oprzężowie? To w końcu zostało zablokowane, czy Pan Panie wójcie wyciszył żeby uspokoić ludzi? Czy po wyborach temat powróci?

30

dom ludowy rokszyce ~dom ludowy rokszyce (Gość)28.12.2021 11:47

A "katastrofa" budowlana w Rokszycach - dom ludowy? To został już od remontowany? Czy sprawa jest wyjasniona kto zawinił? Czy są wyciągnięte konsekwencje? Czy sprawa zamieciona pod dywany?

30

Mariusz Walczak ~Mariusz Walczak (Gość)28.12.2021 11:48

A i ja dołożę. A co z boiskiem w Krzyżanowie? Czy nadal stosowana jest na nim "uprawa ziół"?

10

goœć_gość ~goœć_gość (Gość)27.12.2021 22:07

A ten dużo większy apetyt, to na co jeszcze miał ? Podwyżkę dostał od sierpnia, więc samego wyrównania było około 50 tysięcy brutto. Jak widać apetyt wzrasta w miarę jedzenia. Niedługo pewnie będzie potrzebna kolejna inwestycja polegająca na poszerzeniu drzwi do jego gabinetu za jakieś niewielkie 20- 30 tysi. Boże widzisz i nie grzmisz.

80

Rozczarowany Wolak ~Rozczarowany Wolak (Gość)28.12.2021 14:46

A to pensja wójta i radnych nie powinna być uzależniona od pensji jaką zarabiają pracownicy urzędu gminy. To nawet za komuny nie było tak dużych różnic między dyrektorem zakładu a pracownikami. Wstyd i hańba dla Drozdka i radnych.

40

Lubiący zioło. ~Lubiący zioło. (Gość)28.12.2021 14:57

A co z likwidacją sklepu w Majkowie Dużym!

20

Mieszkaniec powiatu. ~Mieszkaniec powiatu. (Gość)28.12.2021 19:19

To 13 500 netto to jest bardzo dużo. Marzenie mieć taką pensję. Ja jestem kierowcą i pracuję po 14 godzin dziennie i zarabiam około 5 tysięcy netto. I nie mam do pomocy zastępcy wójta, sekretarza i skarbnika.

30

realny ~realny (Gość)28.12.2021 11:22

ludziom wiele nie pasuje, ale w tych komentarzach dość często chodzi o drogę powiatową Woźniki-Bogdanów. Przypadek? - nie sadzę. Chłopie mizerny - o koniecznym remoncie tej drogi mówi się kilkanaście lat, wójtem też jesteś już którąś kadencję i naprawdę nic przez te lata nie zdziałałeś. I pierdzielisz coś o jakimś rejsie na pokładzie!!!!!!!!

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat