metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.12.2010 09:10

"madry-wyborca" napisał(a):
Teraz gmina Rozprza sięgnie totalnego dna...
Tylko przez głupotę wyborców, którzy nie zorientowali się na kogo głosują.
Te wybory o jedno wielkie nieporozumienie!

"qwe" napisał(a):
W Rozprzy to porażka.
Jak można było głosować na kogoś kto nie jest odpowiedni?
Sytuacja budżetu w gminie Rozprza rzeczywiście była zła. Tylko moje pytanie- A kto był Skarbnikiem?
Teraz na pewno się nie polepszy, a wręcz może się pogorszyć.

Czyżby ludzie przestępcy Witka się odezwali? Strach zajrzał w oczy, to trzeba zaatakować zwycięzcę?

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)07.12.2010 18:24

"sklave" napisał(a):
Oczkiem w głowie nowego wójta będzie budowa szkoły dla kilku uczniów w Jarostach.

Proszę, prawie jasnowidz :)
Boguś, pakuj się, a nowego wójta ocenimy za 4 lata.
I myślę, że nie ma trudnego zadania. Po tobie każdy będzie dobry.
A dzieci do Jarost też możesz wysłać - będzie raźniej.

00

Kinga Samiec ~Kinga Samiec (Gość)07.12.2010 19:06

"rozprzanin" napisał(a):
Bardzo dobrze że w rozprzy wygrał Jędrzejczyk, mówicie takie dobre rzeczy o panu Matyszewskim, a nie wiecie jakim jest człowiekiem, trzeba było chodzić do gimnazjum, jego zachowanie wobec uczniów szkoły budzi wiele wątpliwości. Rozprza swietny wybór!!

Co Pan matyszewski jest świetny dyrektor! zachowuje sie godnie w stosunku do uczniów bo sama sie tam ucze i uczy mnie matematyki świetny matematyk .. wielki człowiek i jest z gminy rozprza z mierzyna a nie jak jedrzejczyk z piotrkowa co takiemu piotrkowianinowi zależy ! a gosc który mieszka w tej gminie bardziej by go wszystko interesowało

00

Mała Małaranga07.12.2010 19:24

Załamały mnie wyniki w Moszczenicy. O szkole w Jarostach też słyszałam, aż mi się nie chce tego komentować - jakiś obłęd - lepiej zostawcie sobie pieniądze na naprawę drogi po zimie... Mam tylko taką nadzieję, że nowy Wójt nie będzie robił problemów z przejazdem przez Jarosty i Michałów do Piotrkowa.

00

eolka ~eolka (Gość)07.12.2010 19:50

Ucieszyli się zapewne niektórzy dyrektorzy szkół piotrkowskich z werdyktu. mogą śmiało startować do konkursu. jakby wygrał nie - Chojniak, mogliby trzepać portkami.

00

olek1 ~olek1 (Gość)07.12.2010 20:16

Znam Piekarka i Lecha i naprawde ciesze się ze jest zmiana w tej gminie. Domyslam się ze przekszykują sie wyborcy tych panów. Powiem wam jako osoba postronna - DOBREGO WYBORU DOKONALI MIESZKAŃCY. A na oceny przyjdzie mysle ze po roku.
A nie wiecie kto będzie zastepca wójta?

00

Będzie się działo ~Będzie się działo (Gość)07.12.2010 20:47

To przynajmniej człowiek z zasadami i posiadający swoje zdanie. Polityka to śliska sprawa, a Lech prowadził kampanię czystą - nie rozrzucał po gminie ulotek szkalujących innych. Nie podpisywał się POLAK, TURYSTA. Nowy wójt jest głęboko wierzącym chrześcijaninem szanującym Boga i ludzi - szkoda tylko, że tego wszystkiego nie praktykuje i jak mantra powtarza wszystko, co mu pisze pan politolog.

00

zulus ~zulus (Gość)07.12.2010 20:57

Moszczenica CCCP (Cep Cepa Cepem Pogania)
Komuna wróciła!!! Mam rodziców w Moszczenicy i kurcze jakby stan wojenny wrócił

00

Lechita ~Lechita (Gość)07.12.2010 21:04

"olek1" napisał(a):
Znam Piekarka i Lecha i naprawde ciesze się ze jest zmiana w tej gminie.

Trzeba pamietać, że poprzedni wójt z Samoobrony i tak był za długo. Wreszcie wróci do Moszczenicy normalność. Panie Piekarek, tylko w Panu nadzieja. Tak trzymać.

00

Bla Bla Bla ~Bla Bla Bla (Gość)07.12.2010 21:09

"Kinga-Samiec" napisał(a):
Co Pan matyszewski jest świetny dyrektor! zachowuje sie godnie w stosunku do uczniów bo sama sie tam ucze i uczy mnie matematyki świetny matematyk .. wielki człowiek i jest z gminy rozprza z mierzyna a nie jak jedrzejczyk z piotrkowa co takiemu piotrkowianinowi zależy ! a gosc który mieszka w tej gminie bardziej by go wszystko interesowało

Jesteś jeszcze młoda i nie wiesz że gdyby Pan Matyszewski doszedł do władzy to ciągnąłby układy Pana Witka Pani Filipek i Pana Odrzywoła.Może poucz się jeszcze matematyki i ekonomii to wtedy będziesz wiedziała jak gmina jest zadłużona i na pewno byłaby jeszcze bardziej bo układ by się nie zmienił. Pan Matyszewski może jest dobrym matematykiem i niech tam będzie bo na pewno na ekonomii się nie zna.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat