Na emeryturę odszedł trzy lata temu, pamiętliwy naucz się liczyć. A ponadto trzeba mieć tupet, żeby poruszać ten wątek w przypadku takiej tragedii...
Nie wiem ile masz lat "pamiętliwy", ale w takim momencie dla rodziny i wielu Jego wychowanków, Twój tekst, to zwykłe prostactwo, brak jakiegogkolwiek ludzkiego odruchu, trudno znaleźć słowo dla określenia Twoich wypocin...
To był CZŁOWIEK w odróżnieniu od człowieczków.
Na zawsze pozostanie w mojej pamięci CZŁOWIEKIEM.
Cześć Jego pamięci.
Popieram powyższą uwagę.
A co do pana Romana - niesamowity facet.
Był trenerem młodych chłopaków, nie tylko uczył grać w piłkę, ale wychowywał, współpracował ze szkołą, interesował się, co poza boiskiem. Ogromna szkoda.
Niech Bóg przyjmie go do siebie.
Źle mnie wszyscy rozumiecie, jeśli chodzi o Pana Kaźmierczaka to cześć i chwała to jest poza wszelką wątpliwością. Moją uwagę przykuły daty w artykule. Nie miałem zamiaru nikogo urazić.
ROMKU [*]... dzięki Ci za wychowanie "Naszych" dzieci. Byłeś dla nich jak drugi ojciec, dla niektórych nawet więcej.
Zostaniesz zawsze z nami....
To był wspaniały człowiek z poczuciem własnej wartości. Pozostanie na zawsze w naszej pamięci
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!