Jak ja "lubię takie wpisy". Kretyńskie. Facetowi-psychpacie - zwyrednialcowi norweskiemu grozi tylko 21 lat odsiadki, a niejaka Cami chce dożywotnio zabierać prawo jazdy osobom które popełniły wykroczenie drogowe. Nie ulega wątpliwości że są oni debilami, potencjalnymi mordercami drogowymi, ale...umiaru w sądach życzę, umiaru.
Drogi Markpio
Pijanym kierowcom nie podam ręki. Skoro wsiadają za kółko pod wpływem,to oznaka,że nie są odpowiedzialni.Po jaką cholerę w takim razie im takie przyzwolenia.
I nie mieszajmy w to Norwegii,bez przesady.
Ja wczoraj tez dmuchałem i co 3x0 i jedziesz dalej.
PIŁEŚ NIE JEDZ.!!!!!!!!!!!!! ZYJ ROZSADNIE proste jak budowa cepa
Jak zwykle pijani. Całe szczęście, że nikogo nie zabili i tylko oni ponieśli straty. Takie osoby powinny mieć dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Tych kilka głębszych to nie wykroczenie, ale już przestępstwo drogowe. I za to właśnie nie powinni już nigdy wsiadać za kółko. Prosta zasada "Piłeś nie jedź!"
co ty porównujesz wogole skale?? i co ma prawo norweskie do polskiego?? dla norwega kula w łeb i tyle a pijanym zabierac prawko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!