metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
emil.porzucek@o2.pl ~emil.porzucek@o2.pl (Gość)29.07.2014 23:08

pani soltys zapomniala dodac ze to tez zasluga ludzi ktorzy wlozyli w to duzo swojwj pracy i poswiecenia a na koniec zostali potraktowani jak zwykle smieci. Nie wszystko tak pieknie wygladalo jak mowi pani soltys

10

Sołtys ~Sołtys (Gość)11.09.2014 13:46

Błędne informacje posiadasz drogi emilu tak więc widać że nie było cię przy pracach i nic nie robiłeś Zazdrość to domena nieudaczników i zazdrośników więc nie komentuj jak nie wiesz Szacunek i wdzięczność dla wszystkich mieszkańców którzy mi pomagali i byli zemną w czasie tego remontu mam większy niż sobie to wyobrażasz A jak mało mnie znasz to powiem ci że szacunek mam także do tych co nie pracowali z różnych względów ale i nie starali się przeszkadzać jak ty wszystkim co coś robią Przypomnę ci że jestem osobą która tu zamieszkała 20 lat temu we wsi której od dawna nic się nie działo nie było dróg sala służyła do zabaw dotąd aż stała się ruiną Nikt się nią wtedy już nią nie interesował a teraz do komentowania się wziąłeś Za pomoc jak mogę tak staram się odwdzięczyć jedni już z tego skorzystali
inni skorzystają jak będą chcieli Pamięć mam dobrom więc się nie martw za kogoś Jeszcze raz dziękuję mieszkańcom Adolfinowa Bogumiłowa i Wronikowa Wielki szacunek z mojej strony Dla Was Razem zrobimy jeszcze wiele by Tacy zazdrośnicy pękli z zazdrości

01

Ena ~Ena (Gość)11.02.2016 18:52

Ma ktos numer do zarzadcy sali?

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat