Zdolnych macie ludzi w tej mieścinie przeważnie tych urodzonych 13-pozdrowienia i nie siadać na laurach tylko brać się za docieplenie budynku
Cieszy sprawa, że tak ładnie to jest wykończone! Mam jednak wrażenie, że wszystko przypisuje sobie Pani Sołtys! Natomiast było tak pieniądze na dach dał były wójt Pan W. w podziękowaniu za sprytną i owocną kampanię wyborczą którą prowadziła Pani sołtys. Pewnie i ogrodzenie byłoby gdyby wygrał namiestnik byłego wójta Pan M. niestety próby Pani sołtys pogrzebał nowy Pan wójt.
No może szanowny gość by się obudził, bo wybory to były w 2010, a wymiana dachu w 2008. Wtedy to o wyborach nikt jeszcze nie myślał. Ogrodzenie może i by też było, bo byłe władze gminy doceniały ludzi, którzy pełnią funkcję nie dla pieniędzy. Nie przechwalam się tym, że jest to moja zasługa. Moja to jest głowa i myślenie, że wszystko się da, byle były chęci. Zasługa to 100% mieszkańcy, którzy pracują razem ze mną i im chwała. Jak kogoś boli, że ktoś odniósł sukces i zbiera oklaski, a sam siedzi i nic nie robi, i za samo siedzenie oczekuje zapłaty, to żenada. Gościu drogi, zapamiętaj sobie, że nie jest to mój dom, tylko budynek gminy, a zarazem jej majątek. A ja jak chcę, to pracuję. Jak mi się znudzi, to się z Tobą zamienię i może wtedy ktoś przed wyborami zrobi ci kampanię wyborczą, bo jak widać Twój móżdżek jest zbyt mały, byś sobie sam dał radę. Obecny Wójt jest super i na pewno nikomu nie przeszkadza, a służy zawsze pomocą.
Fajnie że ktoś coś robi nie ważne skąd ma na to fundusze!
Jak Pani sołtys robiła kampanię to jej sprawa ważne że budynek odnowiony.
Każdy ma możliwość wypowiedzenia się na forum bez obrażania drugiej strony! Tyle w tym temacie! Więc Pani sołtys nie ma co się denerwować ja tam nie wiem jak było tam u Pani ważne ze teraz ok.
Jestem mieszkańcem Ignacowa Gmina Rozprza od urodzenia!mieliśmy jedną z najpiękniejszych sal w okolicy i nadal myślę,że mamy. Tylko u nas nic się na sali nie robi? W ciągu roku jest około 40 wesel, średnio za wesele zbierają około 2 tys zł i nic na sali nie robią? Na moje pytanie gdzie są pieniądze ze sali Pani sołtys powiedziała abym się nie wtrącał? Juz dawno ktoś tym powinien się zająć! Lecz lata lecą pieniędzy nie ma i remontu też!!!
Moim zdaniem powinien zająć się tym Urząd Skarbowy bo dość mam tego ,,dziadostwa". Za takie pieniądze ta sala powinna być ozdobą Gminy Rozprza niestety zaczyna upadać. Ludzie zarządzający salą wszystko dzielą się kasą. Moimi zdaniem to jest fajny temat do rozwiązania! Mam nadzieję że reporterzy Epiotrków się tym zajmą!
w Ignacowie bylismy na niejednym weselu, ale ... skad taka kwota? 2 tys. za sale?
robilismy wesele na innej wiosce i za sama sale to jest mala kwota, do tego dochodzi oplata za prad, wywoz smieci, nawet z tym nie wyszlo 2 tys.
ba, nie wyszla nawet kwota 1 tys. zl
a mi się to wszystko podoba. wreszcie ktoś zmobilizował mieszkańców do wspólnego działania.a kobitki z koła gospodyń i nie tylko stają na głowie aby zarobić na dalszy remont.tak dalej trzymajcie ludziska!!!!!!a inni niech wam zazdroszczą.mam nadzieję że będzie to najpiękniejsza sala w gminie Rozprza tego wam mieszkańcom życzę z całego serca i nie poddawajcie się w dążeniu do celu.
mieszkaniec Ignacowa? chyba żart trzeba być osłem żeby wypisywać takie brednie. Sala w Ignacowie to jeden z najlepszych jak nie najlepszy obiekt w okolicy jeśli chodzi o sale OSP i Domy Ludowe. Przez cały czas są prowadzone prace remontowe i tak np. ostatnio został wyremontowany sufit wraz z klimatyzacją, wcześniej chłodnia, generalny remont kuchni, ogrzewanie centralne i wiele innych. Ponadto organizowane są: choinka dla dzieci wraz z Mikołajem i darmowymi paczkami,festyn rodzinny (problem w tym, że nie każdy umie z tego korzystać), wiele by można wymieniać czy to mało? A więc czemu ktoś się wypowiada jak nie jest zorientowany w temacie sądzę, że wcale nie jest z Ignacowa. Koszty wynajmu sali są takie same jak wszędzie, suma o której mowa nie zawsze jest taka to zależy od ilości osób bo w ta cenę wchodzi wypożyczenie naczyń oraz wszystkie opłaty jak: usługi komunalne, energia i wypożyczenie sali.
Ktoś kto pisze nieprawde o sali we wsi Ignaców powinien przeprosić. Na tej sali co roku robione są remonty i nie prawda ,że nic się nie dzieje. W tej chwili jest chłodnia,
klimatyzacja ,centralne ogrzewanie oraz wymieniony piękny sufit. Co do kosztów sali: każdy płaci za wode ścieki energie z licznika, ile zużył za to jest obciążany.
Byliśmy tam na weselu to co zobaczyliśmy to przeszło nasze oczekiwania Sala Przepiękna jedzenie smaczne wszystkiego aż się stoły uginały Mamy nadzieję że wasz Wójt doceni to co robi Koło Gospodyń z Wronikowa i ociepli ten budynek z zewnątrz ,a taką Panią Sołtys to chętnie zabierzemy do Gorzkowic bo u nas wiele takich sal mogła by ta Pani uratować Dziękujemy za miłą obsługę na pewno będziemy wiele razy korzystać z tej sali
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!