metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)04.04.2011 09:02

ten remont to czarna rozpacz jest.....

00

gość ~gość (Gość)04.04.2011 09:26

"zet" napisał(a):

co ma remont do braku zachowania bezpiecznej odległości od poprzedzającego pojazdu oraz nagminne przekraczanie dopuszczalnej prędkości. Gdyby kierowcy dostosowywali się do znaków ograniczenia prędkości to do większości z tych wypadków by nie doszło lub ich skutki byłyby znacznie mniejsze!

00

P51 ~P51 (Gość)04.04.2011 10:22

Przydało sie szkolenie:
" w razie czego - wal w osobówkę..."

00

Stigmen ~Stigmen (Gość)04.04.2011 10:41

Jak dla mnie (a nie jestem znawcą w tej dziedzinie) to przy takim natężeniu ruchu i takich złych warunkach drogowych roboty powinny być prowadzone całą dobę,w weekendy róznież, zeby jak najkrócej ukończyc remont ,ale jak to u nas

00

P51 ~P51 (Gość)04.04.2011 11:46

"Stigmen" napisał(a):
Jak dla mnie (a nie jestem znawcą w tej dziedzinie) to przy takim natężeniu ruchu i takich złych warunkach drogowych roboty powinny być prowadzone całą dobę,w weekendy róznież, zeby jak najkrócej ukończyc remont ,ale jak to u nas

Roboty całą dobę?
Chcesz podeptać największą zdobycz komunizmu - szacun dla robotnika...?
Jak śmiesz...;-)
A jakby co - to robotnik zmuszony do dłuższej pracy z pewnością zakrzyknie: Precz z komuną...

00

gosc ~gosc (Gość)04.04.2011 13:42

"P51" napisał(a):

tak bo jest ponizej jego nóg :D

00

boteq ~boteq (Gość)04.04.2011 14:13

... Panie kierowco ciężarówki, a bezpieczna odległośc od pojazdu poprzedzającego ?
Naraził życie niewinnych !!
Powinien za to odpowiedziec !

00

Aman Amanranga04.04.2011 14:25

"zet" napisał(a):

To nie czarna rozpacz. To żart primaaprilisowy naszych władz.

00

age ~age (Gość)04.04.2011 15:09

Rozwalenie tej drogi to najwiekszy błąd!!! Jej stan był super jak na polski drogi. Jak ccecie miec expresowke, to trzeba było budowac nastepna droge od nowa. Ta zostawic w spokoju. I tak ruch sie nie rozładuje bo nadal beda dwa pasy. Tylu ludzi co juz zginęlo przez ten remont i tyle co było stluczek, to na girrkówce nie było w ciądu roku!!!!!!!!!!!!!

00

qwertyuioplkjhgfdsazxcvbnm,qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm,qwertyuiop ~qwertyuioplkjhgfdsazxcvbnm,qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm,qwertyuiop (Gość)04.04.2011 15:14

"gosc" napisał(a):

co ma remont do braku zachowania bezpiecznej odległości od poprzedzającego pojazdu oraz nagminne przekraczanie dopuszczalnej prędkości. Gdyby kierowcy dostosowywali się do znaków ograniczenia prędkości to do większości z tych wypadków by nie doszło lub ich skutki byłyby znacznie mniejsze!

Gdyby rzadzacy NIE KRADLI I NIE OSZUKIWALI, to z podatku ktory place w benzynie, powinny byc juz wybudowane trzypasmowe autostrada i wtedy by w ogole było bezpiecznie!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat