w piotrkwoie nie wolno bo miasto wiecznie ma z takimi imprezami problem. jedynie słuszne w PT sa procesje itp.
zapomniałem,że u nas na pierwszym miejscu kościół, działki pod kościół i klechy:D fakt ten nasz klub piotrkowski to słaby jest strasznie i chyba oprócz pseudo zręcznościówek pod intermarche to nic nie potrafi zorganizować.
a ja bym takie konkursy ale obowiązkowe robił na rogatkach wjazdowych do Piotrkowa dla posiadaczy tablic rejestracyjnych EOP....
Dla EPI też - jakiś "miszcz" EPI 02CR obrtąbił mnie w niedzielę na rondzie Bugaj, bo jadąc od Sulejowa chciał zjechać w ul. Sulejowską z prawego pasa, przeznaczonego do skrętu w ul. Miast Partnerskich. Moja fura była kilkakrotnie cięższa od jego, więc nie próbował wymuszać pierwszeństwa przejazdu. Dogonił mnie potem na ul. Sulejowskiej i jeszcze trąbił. Co za zawodnik. :)
Mnie już nawet to nie denerwuje... doganiam "miszcza kierownicy" na światłach i sposób delikatny aczkolwiek wyjątkowo ostry i szyderczy (nie niosących broń Boże ze sobą wulgaryzmu) podważam umiejętności zdobyte na kursie prawa jazdy... Póki co jeszcze nie trafiłem na samochód wyładowany urażonymi na punkcie swojego "ego" agresorami:)
Na których światłach? Masz na myśli te w stronę Sulejowa przy skrzyżowaniu z ul. Daleką i Kleszcz? Akurat w tym kierunku znaki na ul. Miasta Partnerskich dopuszczają możliwość jazdy na wprost - w ul. Sulejowską w kierunku Poniatowa z obu pasów ruchu. Mój przypadek był w przeciwnym kierunku - z ul. Sulejowskiej w lewo w ul. Sulejowską w kierunku centrum. A możesz napisać, jak im to tłumaczysz?
uogólniłem... tak piętnuję każdy rodzaj głupoty i chamstwa na drodze... w okolicy ronda ostatnio bywam rzadziej, zatem problem mnie jeszcze nie dotknął
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!