metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PIOTRKOWIANIN 1978 ~PIOTRKOWIANIN 1978 (Gość)25.04.2011 10:05

Witam,chodziłem do tej szkoły przez 5lat - to co piszą ci uczniowie to bardzo wielka przesada.Miałem zajęcia i w szkole i na warsztatach i sale na warsztatach były ogrzewane.Pozdrawiam dyrektora i nauczycieli- mam bardzo dobre wspomnienia z tej szkoły.

00

klet ~klet (Gość)25.04.2011 11:03

Swoją drogą takie mnie małe świąteczne przemyślenie doświadczyło :) Jakaś część z tych osób młodych będzie musiała niestety ale popracować na magazynach zlokalizowanych w okolicach Wolborza czy też Piotrkowa Tryb. i w tych magazynach też nie ma ogrzewania, więc nie ma co narzekać.
Poza tym ja pamiętam czasy gdy też się marzło w szkole i jakoś nikt nie umarł z tego powodu.

00

Kalina Mastalerz ~Kalina Mastalerz (Gość)25.04.2011 11:25

To chyba temat nieaktualny , mamy wiosnę temperatury sięgają dużo powyżej zera. W domach nie ogrzewa się już od dawna i jakoś nit nie pisze listów,że marznie. Hm..., chyba że uczniowie myślą już o zimie?

00

Płacący podatki ~Płacący podatki (Gość)25.04.2011 19:24

Bardzo wrażliwi ludzie tam się uczą, ich rodzice pewnie bankrutują płacąc rachunki za ogrzewanie. Swoją drogą to mechanik samochodowy, hodowca koni i rolnik to raczej w ogrzewanym pałacu pracować nie będą.
Ciekawe, czy w dorosłym życiu swoje problemy będą rozwiązywać anonimowo ale z pomocą mediów.

00

..!!!!... ~..!!!!... (Gość)27.04.2011 08:50

Mechanik samochodowy, hodowca koni czy rolnik to nie są ludzie drugiej kategorii. Żyjemy w XXI wieku i nie potrafimy stworzyć dzieciom odpowiednich warunków do nauki. Ale najgorsze jest to, że uczniowie boją się iść ze swoimi problemami do nauczyciela, dyrektora itd.
Brawo dla uczniów, że odważyli się poruszyć ten temat.

00

Kalina Mastalerz ~Kalina Mastalerz (Gość)27.04.2011 19:15

1

"Placacy-podatki-" napisał(a):
swoje problemy będą rozwiązywać anonimowo ale z pomocą mediów.

Za pomocą mediów.

00

tera ~tera (Gość)28.04.2011 09:07

Klet napisał " pamiętam czasy gdy też się marzło w szkole i jakoś nikt nie umarł z tego powodu". Ja też śmiertelnego przypadku nie znam ale znam absolwenta tej szkoły, który właśnie na warsztatach odmroził sobie ręce. To co piszą uczniowie jest przykrą prawdą.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat